IoT Developer
Conclusion
Nieuwegein, Netherlands
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

IoT DeveloperAls full-stack IoT Developer deins je niet terug voor onbekende hardware, integratie libraries of data-platformen.

Je bent multidisciplinair en je pakt graag nieuwe technieken op. Hoor je een voor jou onbekende term, dan duik je er direct in.

Bij Conclusion zijn wij precies zo! Wij begeven ons graag op nog onbekend terrein, om daar vervolgens heel goed in te worden.

Zo ook met IoT. Waar veel bedrijven nog praten over IoT, hebben wij inmiddels succesvol ons eerste IoT project afgerond in een industriële omgeving.

Door onze oplossing doen wij predictive maintenance’ en voorkomen wij uitval in grote industriële omgevingen. Jij bent, net als wij, een early adopter van IoT en in staat om om te gaan met de razendsnelle ontwikkelingen in deze technologie.

Je bent innovatief. Je denkt niet in standaard patronen, maar je komt met oplossingen die je professioneel kunt toepassen.

Je weet fysiek / tastbare / rigide / langzame processen te verbinden met de snelle wereld van software ontwikkeling. Bang om fouten te maken ben je niet, want daar leer je van.

In onze IoT proeftuin krijg jij volledig de ruimte om te experimenteren en te innoveren. Ons doel; het operationeel brengen en houden van grootschalige Industrial IoT oplossingen, is ook jouw doel.

Jouw drive en passie voor IoT zien wij graag op de werkvloer terug. Onze IdentiteitAMIS staat voor Resultaat, Meesterschap en Vernieuwing en is dé integratiespecialist binnen het ecosysteem van Conclusion.

Ons team? Stuk voor stuk professionals met een hart voor IT en (integratie)technologie. We volgen de laatste IT-ontwikkelingen op de voet en delen kennis onderling en met de community.

Met ongeveer 80 zeer ervaren consultants voeren wij de meest uitdagende projecten uit op het gebied van integratie, modernisering, nieuwbouw en beheer en ontwikkelen we web- en mobiele applicaties, data-integraties, API's, dataplatforms en analytics.

Onze consultants gaan altijd voor optimaal resultaat, zodat onze klanten het maximale uit hun IT-investeringen halen. Persoonlijk contact, betrokkenheid en vertrouwen zijn de pijlers in onze klantrelatie.

We werken in een hecht team met een groot groepsgevoel en ruimte om te groeien. We zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan.

Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in 1 ecosysteem. Met ruim 1.750 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten.

We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken.

Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat.

 • Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als IoT Developer goed bij AMIS in Nieuwegein.Jou missen we nogEen hbo- of wo-diploma richting IT of een vergelijkbare studierichting;
 • Ervaring met bijvoorbeeld industriële automatisering of integratie van datastromen. De drive om dit te leren is echter nog belangrijker;
 • Als IoT Developer beheers jij meerdere programmeertalen. Onze voorkeur gaat uit naar JavaScript en Python;De uitdaging met sensoren snap je.

 • Je hoeft dit niet zelf te ontwerpen of te implementeren, maar je kunt er wel over meepraten;Een heldere visie op je vakgebied, die je als vanzelfsprekend deelt met je collega’s en opdrachtgevers;
 • Een gedreven persoonlijkheid, die de klant, het team en organisatie altijd voorop en centraal stelt. Waardering voor je werkJe talent kunnen inzetten binnen een omgeving waar je er écht toe doet.

  Een salaris dat past bij jouw ervaring en groeipotentie.Een leaseauto, telefoon en laptop zorgen ervoor dat je overal on the job kan zijn.

  Leren en kennisdelen. Met experts in je vakgebied werk je intensief samen en je kijkt continu naar de nieuwste ontwikkelingen.

  Bijna iedere week wordt een Special Interest Group (SIG) georganiseerd waar onderling kennis wordt gedeeld. En op de bekende conferenties in binnen- en buitenland zijn wij uiteraard present.

  Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden. Work hard, play hard. Naast hard werken hebben we ook veel lol samen. Samen borrelen, bijkletsen tijdens een BBQ, een weekend weg.

  Kortom, een hechte club van collega’s.Trek je conclusie en solliciteerBenieuwd naar de projecten die nu lopen? Ik, Marcel Bargeman, Recruiter van AMIS, kan je er alles over vertellen.

  Je bereikt me viaen . Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier