Projectvoorbereider Infra - Arnhem
Kracht Recruitment
Arnhem, NL
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Als Projectvoorbereider ben jij de onmisbare schakel tussen ontwerp en realisatie. In samenwerking met projectleiders en ontwerpers zorg jij voor optimale kwaliteit en resultaat.

Dit doe je door efficiënte en kwalitatief sterke bestekken en planningen op te stellen. Daarnaast zorg je voor bewaking van risico’s en kosten.

Je zorgt voor goede communicatie met je team, opdrachtgevers en andere stakeholders.

Functie-eisen :

Als Projectvoorbereider beschik je over analytisch denkvermogen, ben je communicatief sterk en stelt je hoge eisen aan je werk.

Je werk graag en goed samen en wilt jouw kwaliteiten inzetten om spraakmakende en complexe projecten tot een succes te brengen.

 • MTS of HTS Civiele Techniek
 • Enkele jaren relevante werkervaring
 • Affiniteit met en interesse in nieuwe contractvormen
 • Bedrijfsomschrijving :

  De organisatie is een ondernemende aannemer in de regio Rotterdam. Binnen de regio is dit bedrijf een bekende en gezichtsbepalende speler, waar ze ontzettend trots op zijn.

  Dit bedrijf neemt de ontwikkeling van haar personeel zeer serieus, wat resulteert in serieuze ontwikkelingskansen en groeimogelijkheden.

  Binnen deze organisatie wordt hard gewerkt en is er zéker ruimte voor gezelligheid en humor. Vanwege het groeiende aantal projecten is deze aannemer op zoek naar een Projectvoorbereider.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier