Verkoopleider occasions
MAAS AUTOGROEP
Uithoorn
3 dagen geleden

Verkoopleider occasions

Locatie :

Uithoorn (occasioncenter)

Arbeidsomvang : 40 uur

Salarisrange : Vanaf € 3.000,-

Status :

Open sinds : 28 juli 2022

 • Ons aanbod
 • Werken bij Maas Autogroep
 • Direct solliciteren
 • Wat ga je doen?

  Wat je precies doet als verkoopadviseur hoeven wij jou hier niet uit te leggen. Want jij weet precies hoe je de klant kan helpen hun droomauto te kopen.

  Maar ben jij toe aan een volgende stap in je carriére? Haal je energie uit het klantcontact en verkopen, maar wil je graag ook iets meer verantwoordelijkheid?

  Denk je dat jij de juiste snaren weet te raken bij je collega's en hun kan helpen nog verder te groeien en te ontwikkelen?

  Dan is deze functie wat voor jou!

  Als verkoopleider occasions werk je vanuit ons prachtige nieuw gebouwde pand in Uithoorn. Vanuit deze showroom worden vrijwel alle occasions vanuit de hele organisatie verkocht.

  Als verkoopleider verkoop je actief mee, maar stuur je ook het verkoopteam aan. Je motiveert ze en stuurt bij waar nodig.

  Je bent samen met de occasion manager verantwoordelijk voor het behalen van de verschillende doelstellingen (zoals doorlooptijd en verkoopaantallen).

  Ik wil direct solliciteren! Neem eerst contact met mij op!

  Solliciteer je deze zomer nog? Dan ontvang je een welkomstbonus van € 2.500,- netto (zie voorwaarden)!

  Wat krijg je van ons?

  Salaris vanaf € 3.000,- bruto

  Plus een welkomstbonus van € 2.500,- netto (zie voorwaarden)

  Een mooie auto en telefoon van de zaak

  24 vakantiedagen per jaar (op fulltime)

  Voldoende opleidings en trainingsmogelijkheden

  Een open, eerlijke, no-nonsense organisatie, met veel gezelligheid!

  Gezellige BBQ's, een EK-poule en een knallend kerstfeest!

  Solliciteer direct wanneer jij :

 • Minimaal 3 jaar ervaring hebt als verkoopadviseur in de autobranche;
 • Fulltime beschikbaar bent
 • Woonachtig bent in de omgeving van Uithoorn;
 • Klantvriendelijk bent.
 • Word je al enthousiast? Wij zien er naar uit om nader kennis te maken met je, de koffie staat klaar!

  Ik wil direct solliciteren! Neem eerst contact met mij op!

  Werken bij Maas Autogroep?

  We kunnen natuurlijk zeggen : kom zelf maar ontdekken , maar natuurlijk begrijpen we dat je graag ook iets over ons wilt weten voordat je bij ons komt solliciteren.

  Wij geloven in een samenwerking tussen ons beiden en die moet van beiden kanten goed voelen! Als een echt familiebedrijf houden we de lijntjes graag kort en open zodat jij je al snel thuis voelt.

  Naast natuurlijk een goed salaris, krijg je de basis voorwaarden zoals 24 verlofdagen (fulltime), vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, een goed pensioen en uitzicht op een vast contract.

  Dat zijn echter nog maar de standaard voorwaarden. Net als dat de wereld niet stil staat, sta jij dat hopelijk ook niet.

  Er is voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen middels trainingen en opleidingen, of doorgroeimogelijkheden naar een andere functie of afdeling.

  Doordat we met 250 collega’s verspreid over 8 vestigingen werken, voelt het overal als een kleine familie. Ondanks de groei van de afgelopen jaren is het menselijk contact nog een belangrijke kernwaarde voor ons.

  Iedereen is benaderbaar en even belangrijk voor de groei en voortbestaan van ons bedrijf. We vinden het belangrijk dat iedereen met plezier naar het werk toe gaat, waar vanuit uiteraard ook de benodigde prestaties met elkaar geleverd kan worden.

  Dus na een week hard werken wordt er op vrijdagmiddag regelmatig geborreld en hebben we elk jaar een knal van een feest.

  Competitief en gedreven als we zijn, gaan wij een EK poule ook niet uit de weg. Deel uitmaken van onze gezellige familie? Solliciteer dan snel!

  Meer weten over werken bij Maas Autogroep?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier