Vakantiewerk als Vulploegmedewerker
Dirk van den Broek
Amsterdam
2 dagen geleden

Vakantie en werk

Bij Dirk zijn deze goed te combineren! We spreken namelijk samen af wanneer je wilt werken. En het betaald ook nog goed : je ontvangt namelijk ruim 29% extra geld bovenop jouw standaard uurloon.

Je salaris is namelijk meteen inclusief je vakantie-uren, vakantiegeld en ADV uren.

Wat ga je doen

Als vulploegmedewerker zorg je ervoor dat onze klanten een prettige winkelervaring hebben. Dit doe je bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat de winkel en schappen gevuld, schoon en mooi zijn.

Maar daar blijft het niet bij, zo komt het bijvoorbeeld best vaak voor dat je tussendoor antwoord geeft op een vraag van een klant.

 • Om even later een collega te assisteren die je om hulp vraagt, en dat maakt het werk juist zo leuk. Klanten worden bekende en collega’s worden vrienden;
 • zo werk je in een plezierige sfeer met een gezellig team! Als vulploegmedewerker bij Dirk ben je :

 • Vriendelijk en behulpzaam
 • Minimaal 14 jaar oud
 • Flexibel inzetbaar op de verschillende afdelingen
 • Een teamspeler, bij Dirk werk je samen!
 • Kan Dirk op jou rekenen?

  Wij vinden het belangrijk dat je collegiaal, enthousiast en klantvriendelijk bent. Verder is het niet verplicht dat je ervaring hebt met het werken in een supermarkt.

  Die ervaring doe je vanzelf op tijdens je vakantiewerk bij Dirk. En heb je ambitie? Wij kijken graag samen naar jouw doorgroeimogelijkheden!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier