Solution Architect - Amsterdam
Misck
Amsterdam, NL
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Functie omschrijving

In deze rol bied je ondersteuning bij commerciële trajecten door het consulteren van de beste oplossingen voor prospects en huidige klanten.

Je bent aanspreekpunt van de accountmanagers voor technische vraagstukken en werkt daarbij de technische oplossing uit. In deze rol werk je nauw samen met verschillende teams en onderhoud je contact met de salesafdeling.

Voor prospects en huidige klanten stel je de beste technische configuraties samen of controleer je de technische oplossing die de accountmanager heeft uitgewerkt.

Voor het uitvoeren van jouw taken is technische kennis van hosting in de ruimste zin van het woord vereist.

Daarnaast ben je betrokken bij de uitvoer van projecten, maar hierin ben je niet uitvoerend bezig. Na implementatie wordt het project overgedragen naar de beheer afdeling.

Verder doe je continu onderzoek naar de nieuwste technieken en ontwikkelingen van bestaande gebruikte technieken en deel je jouw ervaring en kennis met de Solutions Architecten en andere technische collega's.

Verder heb je ruimte om te werken aan nieuwe producten : vanaf pril onderzoek naar ontwerp, proof-of-concept, productbeschrijving en uiteindelijk de bouw en overdracht naar operationele afdelingen.

Er is niets mooiers dan de door jouw ontwikkelde producten bij prospects en huidige klanten aan tafel uiteen te zetten.

Functie eisen

 • hbo werk- en denkniveau;
 • aantoonbare kennis van hostingoplossingen met o.a. de volgende technologieën : Linux (Ubuntu), Apache, MySQL, PHP, NGNIX;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Bedrijfsprofiel

  Je gaat aan de slag bij een topspeler in de Managed Hosting branche. Naast hard werken is hier veel ruimte voor plezier en sportiviteit.

  Er worden veel borrels georganiseerd en je kunt gebruik maken van een inpandige sportschool en een goed verzorgde lunch!

  Arbeidsvoorwaarden

 • Internet en telefonievergoeding;
 • Premievrij pensioenregeling;
 • Gratis Virtual Dedicated Server;
 • Een ticket voor een van de vele grote festivals die True helpt met het verwerken van hun online bezoekersaantallen.
 • Doorgroei en opleidmogelijkheden;
 • Laptop en telefoon.
 • Functie-eisen :

  Bedrijfsomschrijving :

  HOE HET ALLEMAAL BEGON..Misck is in 2014 opgericht in het oude stadshart van Utrecht met als doel om te groeien tot een kwalitatief hoogstaand recruitmentbureau.

  In eerste instantie richtte Misck zich voornamelijk op de werving en selectie van professionals in de IT en Infra. Later kwam hier ook de werving bij van professionals op het gebied van Finance en Office.

  Misck is een ambitieus bedrijf dat de afgelopen jaren enorm is gegroeid en dit heeft ervoor gezorgd dat het gezellige grachtenpand ingewisseld moest worden voor ruimer kantoor in het gebouw van Hooghiemstra (met het Griftpark als achtertuin!)RECRUITMENT IS MAATWERK We zorgen ervoor dat capaciteitsproblemen worden opgelost waardoor de organisaties waarmee wij samenwerken zich kunnen focussen op zijn of haar eigen prioriteiten.

  Door de jaren heen hebben een sterk en goed onderhouden netwerk opgebouwd waarin kandidaten staan met ieder hun eigen specialisme en hun eigen kracht.

  Om relaties te onderhouden gaan wij gericht op zoek naar kwalitatieve samenwerkingen voor de langere termijn, zowel met opdrachtgevers, kandidaten en onze eigen medewerkers.

  Bij Misck zijn we nooit uitgeleerd en zorgen we dat we altijd de ontwikkelingen van de markt in de gaten houden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier