Network Engineer Starter
StackOps B.V.
Zoetermeer, Zuid Holland, NL
3 dagen geleden
source : Monsterboard

Klaar met je opleiding maar nog lang niet uitgeleerd? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Wat ga je doen? Deze organisatie is gespecialiseerd in het aanbieden van advies bij implementatieprojecten.

Kort gezegd zorgen zij ervoor dat de IT-infrastructuur van de eindklant van a tot z bedacht en opgezet wordt. Als kennishuis ondersteunen zij hun klanten dus bij het plannen en uitvoeren van grote projecten, en daar zijn zij goed in ook.

Jij zal binnen deze organisatie als starter aan de slag gaan op uitdagende projecten, waar jij met jouw opgedane kennis het verschil gaat maken.

Tijdens je opleiding heb jij natuurlijk al enige kennis opgedaan van Netwerk en Security infrastructuren. Je hebt al meermaals een router, switch of firewall geconfigureerd en vindt het uitdagend om dit voor grootschalige omgevingen te doen.

Ook heb jij een sterk analytisch vermogen, je vindt het leuk om complexe puzzels te ontrafelen en gaat graag een wedstrijdje aan wie het snelste een netwerkprobleem opgelost kan krijgen.

Natuurlijk weet je nog niet alles wat er over netwerken te leren valt, dat geeft ook niet : De organisatie biedt uitgebreid de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen, met als einddoel het behalen van vak-

gerelateerde certificaten. Met je CCNA-, CCNP- of zelfs CCIE-certificaat heb jij voldoende kennis in huis om elk project met open vizier aan te gaan.

 • Wie ben je? Je hebt een afgeronde opleiding (met als specialisatie IT-infrastructuur); Je hebt affiniteit met Netwerk & Security infrastructuren;
 • Je bent in bezit van een Rijbewijs B; Je bent gedreven om zo snel mogelijk je CCNA en CCNP te behalen; En je hebt de ambitie om je als engineer door te ontwikkelen.

 • Wat mag je verwachten? Een mooi startsalaris a € ,-; 25 vakantiedagen om je energie op peil te houden; Vakantiegeld plus bonusregeling om leuke dingen mee te doen;
 • Volledig betaalde opleiding en trainingsmogelijkheden; Een complexe, uitdagende maar vooral gezellige werkomgeving om je in te ontwikkelen;
 • Een plekje in het team van professionals die naast keiharde technische kennis ook erg gezellig zijn op de VrijMiBo. Waar ga je werken?

  De organisatie is een grootschalige netwerkclub uit de regio Zoetermeer. Vanuit deze centraal gelegen locatie ondersteunen zij hun klanten door heel Nederland.

  Daarbij kan je denken aan topbedrijven zoals een Friesland Campina, Vodafone Ziggo, KPN en zelfs de Nederlandse overheid.

  Zij staan al jarenlang als waar kennishuis te boek; zo hebben zij een uitgebreid opleidingspakket en een van de meest geavanceerde lab-

  omgevingen van Nederland. In hun moderne kantoor heb je naast een lab-omgeving ook een luxe ontspanningsruimte waar je kan lunchen of je collega’s kan verslaan met een potje FIFA.

  De sfeer binnen het bedrijf is ontspannen en luchtig; alle collega’s werken met de mindset om het beter te doen voor hun klanten.

  Om klanten beter te helpen moet er samengewerkt worden en dat merk je direct wanneer je start : De collega’s staan te popelen om jou op weg te helpen en te zorgen dat jij je carrière met een vliegende start begint! Heb je vragen over deze vacature?

  Neem dan contact op met : tel : /

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier