Milieukundig projectleider
Eminent
Zwolle, NL
4 uur geleden
source : Bouwvacatures

Als milieukundig projectleider ben je verantwoordelijk voor het buitenwerk’ in het milieutechnische vak. Dat wil zeggen milieukundige begeleiding van diverse en complexe bodemsaneringen en bodemonderzoeken.

Je doet dit volgens de daarvoor geldende normen en protocollen. In nauwe samenwerking met de milieukundige adviseurs draag je op deze manier bij aan kwalitatief hoogwaardige adviezen.

Nauwkeurig werken is iets waar jij voor staat. Belangrijk is dat je de werkzaamheden zowel zelfstandig als in teamverband verricht.

Het nakomen van afspraken en het communiceren met je directe collega’s is daarbij voor jou vanzelfsprekend. Het streven van deze organisatie is om zoveel mogelijk regionaal te werken.

Interesse? Neem contact op met Robin Koggel, 06 - 30 39 16 82, r.koggel eminentgroep.nl

Functieeisen

Voor deze functie zoeken wij een ervaren persoon, welke de rol als milieukundig projectleider met veel enthousiasme op zich wil nemen.

Verder kom je tegemoet aan de onderstaande wensen : - Je hebt een relevante milieuopleiding

 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamvrband werken
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
 • Bedrijfsomschrijving

  Deze opdrachtgever is thuis in alle disciplines van grond- en (water) bodemonderzoek. Zij voeren onder andere geotechnisch en geohydrologisch onderzoek, geomonitoring en milieukundig bodemonderzoek en advies uit.

  Veiligheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en kwaliteit staan bij onze opdrachtgever hoog in het vaandel. Zij beschikken over de nodige certificaten om een kwalitatief hoogwaardig product af te leveren.

  De organisatie bestaat uit veel ervaren krachten, waar eenieder ook nog volop in ontwikkeling is. Eigen inbreng en innovatief denken zijn kenmerken binnen deze organisatie.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Goed salaris
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheden tot het volgen van noodzakelijke cursussen en / of opleiding(en)
 • Zelfstandige functie met enorm veel vrijheid
 • Auto van de zaak
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier