CNC Frezer / Metaalbewerker - Enschede
DIT Personeel
Enschede, NL
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Echt een leuke afwisselende baan waarbij jij de vaardigheden van de freesbank beheerst en het ook leuk vind om hiernaast ander montagewerk te doen.

Als CNC frezer kan jij materiaal frezen met behulp van een CNC gestuurde freesbank.

Bij ons worden kleine series en specials gemaakt, veelal het grovere freeswerk en in overleg word er in 2 ploegen gewerkt.

Met de ervaring die jij hebt weet je natuurlijk dat je moet kunnen werken vanaf tekening.

Bij ons word goed gekeken naar wat je wensen zijn en welke montagewerkzaamheden je er naast kan / wilt gaan doen. Zo zit jij goed op je plek en ga je met plezier naar je werk!

Functie-eisen : Functie-eisen

Functie-eisen

 • Je hebt Mbo werk- en denk niveau
 • Kennis van frezen.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche.

  Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen.

  De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid.

  DIT Personeel staat garant voor vakmanschap! Wij hebben jou het volgende te bieden : o Salaris conform Bouw Cao o Opbouw pensioen vanaf de eerste werkdago Stipte en correcte uitbetaling van loon en toeslagen (reiskostenvergoeding, reisurenvergoeding en gereedschapsgeld)o Goed gereedschap, professionele kleding en PBM's (op onze kosten)o Toegang tot vakopleidingen en cursussen waar jij verder mee komto Bij goed functioneren uitzicht op een vast contracto Transparant en informeel met een vast contactpersoon

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier