Bijrijder, die graag chauffeur wil worden!
Bidfood
(Nieuwegein)NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen als

Bijrijder, die graag chauffeur wil worden! (Nieuwegein)

De functie in het kort

Onze klanten zien onze chauffeurs en bijrijders graag komen. En wij jou ook! Wij zoeken bijrijders voor in en rond Nieuwegein.

Bijrijders die ook graag willen doorstromen naar functie van chauffeur.

Onze bijrijders bezoeken dagelijks de beste restaurants en komen ook doordeweeks in de voetbalkantine. Als bijrijder ben je verantwoordelijk voor het afleveren van eten en drinken bij restaurants, cafés, ziekenhuizen en voetbalkantines.

Samen met de chauffeur rijdt je in een vrachtwagen van Bidfood op vaste routes door jouw regio en maakt onze klanten blij met hun bestelling!

Je werkt altijd samen met een chauffeur en het is aan jullie om het in de auto tijdens het rijden gezellig te maken!.

Wat ga je doen

Je start (samen met de chauffeur) elke dag vanuit het distributiecentrum van Bidfood in Nieuwegein. Daar laad je de producten in die afgeleverd moeten worden bij onze klanten.

Je controleert vooraf goed of je alle producten in de juiste hoeveelheden en kwaliteit hebt ontvangen.

Vervolgens ga je weg op met je vrachtwagen en bezorg je de bestellingen. Je gedraagt je als een goede bijrijder op de weg en krijgt (en neemt) de tijd om de producten netjes af te leveren.

Klantgerichtheid staat hierbij voorop! Tijd voor een kop koffie / broodje bij de klant is er zeker. Aan het einde van je werkdag lever je samen met de chauffeur de vrachtwagen netjes af op het distributiecentrum en lever je de bijgehouden rapportages in bij je teamleider

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier