E&I Technician Bekijk vacature
Nouvall
Zeeland, NL
5 dagen geleden

Voor onze opdrachtgever in Vlissingen zoeken wij een E&I technician .

Vacature omschrijving

Samen met je collega's neem je storingen door en ga je aan de slag om deze te verhelpen bij alle elektronische en instrumentale installaties van onze klant.

Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, monitort niveaumetingen, etc.

Wat je nog meer doet :

plannen en uitvoeren van E&I onderhoud volgens het maintenanceplan Analyseren en oplossen van storingen op het vlak van E&I Onderhouden van contact en aansturen van onze technische partners aannemers Uitvoeren van E&I installatie wijzigingen Technisch ondersteunen bij verbeterprojecten Het documenteren middels rapportages, vastlegging en administratie

Je profiel

Je bent een E&I techneut die enthousiast wordt van het vinden van technische oplossingen. Het oplossen van de puzzel is juist waar je energie van krijgt!

Bovendien hopen we dat je het volgende meebrengt :

Een afgeronde opleiding Elektrotechniek of Elektromechanica, aangevuld met bijvoorbeeld cursussen meet- en regeltechniek en instrumentatie Ervaring binnen de procestechniek Sterke sociale vaardigheden en het vermogen om relaties op te bouwen Analytische vaardigheden en het kunnen aanbrengen van structuur Goede Nederlandse en Engelse taalvaardigheid Klik om een open sollicitatie in te vullen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier