Accountmanager Bedrijven
Rabobank
Den Haag
2 uur geleden

Rabobank Regio Den Haag zoekt een ervaren Accountmanager Bedrijven

Ben jij geïnteresseerd in wat jouw klant beweegt, wat zijn dromen en doelen zijn en vind je het leuk om daarover in gesprek te gaan?

Voel jij je prettig in een omgeving die vol staat van verandering op gebied van wet- en regelgeving, digitalisering en veranderende klantvragen?

Weet jij binnen de gegeven kaders sámen met de klant het optimale te bereiken? Dan is deze vacature iets voor jou. Wij zoeken een Accountmanager Bedrijven.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Het is woensdag. Je begint de dag thuis met een skype gesprek met het Service Centrum die de financieringsaanvraag van jouw klant voor je uitwerkt, je neemt je mailbox door en je appt met een collega uit het marktteam over een maatschappelijk project waar jullie samen aan werken.

Je neemt naar aanleiding daarvan contact op met de directeur Bedrijven die je mee wil nemen naar het overleg dat daarover gaat.

Op social media deel je een interessant artikel dat je hebt gelezen over Artificial Intelligence van een Tech Incubator uit Den Haag.

Leuk voor jouw volgers in de hubs in de regio.

Als de files zijn opgelost, vertrek je naar Zoetermeer voor een afspraak met de collega’s uit de kring over een klantevent rondom verduurzaming van het MKB.

Onderweg terug naar kantoor Bezuidenhoutseweg bespreek je samen met collega’s uit het marktteam de bedrijven die jullie volgende week gaan bezoeken voor een acquisitiegesprek.

Iemand uit de Ledenraad heeft een goede verbinding gelegd met de eigenaar van het ene bedrijf, en één van de rayonmanagers heeft voor een ingang gezorgd bij het andere bedrijf.

s Middags bezoek je een klant in Wassenaar die op het punt stond zijn bedrijf óf uit te breiden óf te verkopen. Het is fijn dat de klant jou weet te vinden om hierover te sparren.

De klant blijkt toch te willen uitbreiden en vraagt een financieringsvoorstel. Ter voorbereiding voor de bouw, zal je voor de klant een afspraak maken met de adviseur Verzekeren die in een vroeg stadium mee kan kijken hoe de risico’s beperkt kunnen worden.

De laatste afspraak is een klant die net binnengelopen is. Hij weet dat hij eerst een afspraak had moeten maken, maar het zit hem hoog.

Hij heeft direct een financiering nodig door een calamiteit. Je kijkt samen met de klant wat er nu écht aan de hand is. In het gesprek blijken er nog meer oplossingen behalve aanvullend financieren.

De klant wil toch geen financieringsaanvraag indienen en geeft aan opgelucht te zijn door het gesprek.

Je gaat rond 17.00 uur even naar huis om tijd met je familie door te brengen en een uurtje te sporten. Later die avond ga je met wat collega’s uit het marktteam naar een netwerkbijeenkomst voor ondernemers.

Er komt een klant naar je toe om te vertellen dat hij het leuk vindt dat jij hier aanwezig bent en de Rabobank aanwezig is in het werkgebied.

Dit zeggen klanten over jou :

Door de ruime ervaring die hij / zij meebrengt, is hij / zij direct een zeer waardevolle gesprekspartner gebleken.

Hij / zij toont oprechte interesse in mij en heeft mij in contact gebracht met een informeel netwerk van innovatieve ondernemers.

We hebben binnenkort een afspraak om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ik kom hem / haar vaak tegen in de netwerken in regio Den Haag. Hij / zij heeft een groot netwerk met waardevolle connecties.

Jouw collega’s zeggen over jou :

Wat krijg ik een energie van hem / haar. We sparren en dagen elkaar uit om creatieve oplossingen te zoeken voor onze klanten en duurzaamheid en innovatie een boost te geven.

Ondanks alle drukte is er ook aandacht voor elkaar. Hij / zij helpt mij mijn vakmanschap te vergroten. Op die manier is het veel makkelijker om samen de commerciële en kwalitatieve doelen te halen. Wat zijn jouw uitdagingen?

 • Ik zet een extra stap voor mijn klant : je gaat naar klanten, zet jouw lokale netwerk in, bent een voorbeeld voor je collega’s en inspireert hen de extra stap te zetten en commerciële doelen te halen
 • Jij wordt beter door mij : je durft laten zien wat je kan en vraagt je collega’s om hulp als je die nodig hebt. Je zet jouw talent in om anderen te versterken.
 • Je haalt het goede in collega’s naar boven en laat hen stralen, andersom sta je open voor hun feedforward

 • Ik doe het goede buitengewoon goed : je werkt aan je eigen vakmanschap om bij de besten te horen, benut de volledige ruimte binnen de kaders en zorgt ervoor dat alle dossiers op orde zijn
 • Ik durf het verschil te maken in de maatschappij : je pakt je rol in het marktteam en via je netwerk ondersteun je maatschappelijke initiatieven die de regio verder helpen zodat Bankieren voor Nederland vorm krijgt. Wie zijn wij?
 • Rabobank Regio Den Haag is er voor haar leden en klanten in haar werkgebied : Den Haag, Scheveningen, Wassenaar, Voorschoten, Leidschendam, Voorburg, Leidschenveen, Rijswijk, Ypenburg, Zoetermeer en Benthuizen.

  Als coöperatieve bank zoekt Rabobank Regio Den Haag samen met klanten en de samenleving voortdurend naar kansen om de economie en maatschappij te versterken en nieuwe verbindingen te maken. Wie ben jij?

 • Je bent een zeer ervaren accountmanager, met een bewezen staat van dienst in het bancaire landschap
 • Je bent iemand waarmee we kunnen lachen, iemand die positief in het leven staat
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt ruime ervaring als Accountmanager Bedrijven, met een gedegen kennis van financieren
 • Je wilt je verbinden aan onze bank en onze klanten en hebt zin om het verschil te gaan maken bij Rabobank Regio Den Haag
 • Je vindt het leuk om klanten en collega’s te inspireren en hebt frisse ideeën over hoe dat te doen
 • Je kunt collega’s helder en enthousiast duidelijk maken waar wij voor gaan en weet onze missie Growing a better world together concreet te maken
 • Je bent graag het gezicht in de markt en iemand die moeiteloos omgaat met alle (social) media
 • Je hebt gevoel bij het werkgebied en ziet hier kansen. Waar ga je ja tegen zeggen?
 • Een afwisselende, dynamische baan met veel vrijheid én verantwoordelijkheid
 • Professionele en gemotiveerde collega’s van Rabobank Regio Den Haag
 • Flexibele werkweek
 • Opleiding en trainingen om je verder te ontplooien
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden Solliciteren
 • Wil jij onze nieuwe Accountmanager Bedrijven worden? Leuk! Wacht dan niet langer en reageer via de knop solliciteer nu onder aan deze pagina.

  We rekenen op je motivatie dus een brief schrijven is niet nodig. Wat we graag van je ontvangen is een vlog en een CV. Die zijn onderdeel van de toegangscode tot een kennismakingsgesprek.

  Solliciteer via de knop "Apply", vervolgens kun je de gevraagde gegevens bijvoegen.

 • Reacties worden conform vacaturemanagement in behandeling genomen.
 • Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature, kun je die stellen aan Richard van Maurik, Directeur Bedrijven via directiesecretariaat 070-371 8812 of directie.denhaag rabobank.nl;
 • Laura Dijkerman, Recruiter, beantwoordt met plezier vragen over de sollicitatieprocedure via 06-13445892 of lauradijkerman rabobank.nl.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier