Verpleegkundige 4+
Lyvore
Lage Vuursche
5 dagen geleden

Wat ga je doen

Als Verpleegkundigen 4+ er niet zouden zijn, dan zou de kwaliteit van zorg niet mee groeien met de wensen en behoeften van de bewoners.

Daarom ben jij van onschatbare waarde in het :

 • Kritisch kijken en handelen naar wat bewoners nodig hebben om zelf zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven te blijven voeren
 • Samen met collega’s Verpleegkundigen 4+ (verder) de kwaliteit van zorg verder te ontwikkelen naar huidige wensen, mogelijkheden en maatstaven
 • Meenemen van collega’s en mantelzorgers door jouw kennis en kunde met hen te delen
 • Natuurlijk vind jij het belangrijk om niet alleen bezig te zijn met organisatie brede vraagstukken. Jij wilt juist ook aangesloten blijven bij het bieden van de broodnodige zorg aan bewoners.

  Want zo weet je wat er speelt bij de bewoners en aan welke zorg zij behoefte hebben. Maar het biedt jou tevens de mogelijkheden jouw verpleegtechnische kennis en kunde in de praktijk te blijven brengen.

  Want het bieden van die zorg aan ouderen zodat zij zoveel mogelijk de eigen regie kunnen behouden, dat is waarom jij kort of langer geleden de opleiding Verpleegkundige hebt gevolgd.

  Waar ga je werken

  Jij maakt onderdeel uit van een zelfstandig werkend team bestaande uit verschillende zorgprofessionals. Jouw nieuwe collega’s hebben een zelfde doel : het bieden van kwaliteit van zorg aan bewoners.

  De teams bevinden zich in Amersfoort, Soest, Baarn, Lage Vuursche of Soesterberg. Er is dus altijd wel een team bij jou in de buurt dat je een warm welkom biedt.

  Verder kun jij aangeven welke doelgroep het beste bij jouw past : kleinschalig of liever een grotere locatie, dementiezorg, somatische zorg of een combinatie of werk je liever met cliënten met niet aangeboren hersenletsel?

  Waar wil jij werken?

  Dat is werken bij Silverein

  Mijn interesse in de ouderenzorg is enorm, daarom grijp ik de mogelijkheid om mij hierin verder te specialiseren met beide handen aan.

  Jouw profiel

  Past bovenstaande goed bij jou? Dan zijn we benieuwd van je jezelf ook in herkent :

 • Minimaal in het bezit van het diploma Verpleegkundige niveau 4 die begrijpt dat er meer van je verwacht wordt in complexe zorgsituaties en klinisch kan redeneren
 • Vindt het volstrekt logisch om ingeschaald te worden in FWG
 • Wil graag de + opleiding volgen die wij in samenwerking met de Hoge School Utrecht ontwikkeld hebben
 • Begrijpt dat team overstijgend denken en handelen nodig is om de kwaliteit van de ouderenzorg naar een hoger plan te tillen
 • Hoe waarderen wij jou

 • Een team waar je je thuis voelt en met open armen ontvangen wordt
 • Een organisatie waar je jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk verder kunt ontwikkelen (we bieden je dan ook graag opleidingen aan die aansluiten op jouw ontwikkelingsmogelijkheden en -wensen)
 • Ondersteuning waar we kunnen, omdat wij van mening zijn dat we deze klus alleen door samenwerking kunnen klaren
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier