Wijkverzorgende IG Lemelerveld - Lemele
Carinova
Lemele, Lemelerveld
22 uur geleden

Wijkverzorgende IG Lemelerveld - Lemele

Voor ons team in Lemelerveld en Lemele zijn wij op zoek naar een enthousiaste Wijkverzorgende! Ben jij iemand die zich interesseert voor alle ontwikkelingen en technologieën in de zorg?

Wil jij samen met je collega's de beste kwaliteit van zorg leveren én groeien als team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Thuiszorg
 • Mail of deel deze vacature

 • Email
 • Mail of deel deze vacature

  Lijkt deze functie je leuk, maar wil je misschien meer of minder werken? Of op een andere locatie? Carinova maakt mogelijk. WhatsApp ons

  Wat jij doet

  Het team is bezig om zichzelf continue te ontwikkelen. Dit blijkt wel uit het feit dat ze kritisch hebben gekeken naar de planning en als één van de eerste teams langere routes hebben gecreëerd.

  Het team bestaat uit collega's waarin de leeftijden erg verschillen, iedereen is collegiaal naar elkaar toe en saamhorigheid staat daarom op nummer één.

  Er is laagdrempelig contact met de welzijnsorganisatie in de buurt, waardoor er volop vrijwilligers en wandelmaatjes worden ingezet in de wijk.

  Jij denkt als nieuwe collega dan ook in mogelijkheden en kunt goed inschatten waar een cliënt behoefte of baat bij heeft.

  Als team werken wij zowel in de dorpen als in het mooie buitengebied.

  Eentonige dagen kennen wij niet. Als wijkverzorgende IG sta je klaar om verschillende taken zelfstandig in de wijk op te pakken.

  Van helpen bij de dagelijkse bezigheden tot het uitvoeren van verpleegtechnische hulp. Uiteraard kun je voor meer complexe of specialistische zorg je collega verpleegkundige of onze collega's van het technisch gespecialiseerd team inschakelen.

  Jij hebt een divers takenpakket! Jij biedt de zorg die je cliënt op dat moment nodig heeft, uiteraard stimuleer je de cliënt ook om te kijken wat zij nog wel zelf kunnen en waarbij wij ze kunnen ondersteunen.

  En met jouw begeleiding kan hij of zij zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Samen kijk je naar wat nog wél kan.Jouw ideeën worden gehoord en besproken in het team.

  Daarnaast heb je een belangrijke signalerende functie. Je ziet het wanneer de zorgbehehoefte aangepast moet worden en als het nodig is, schakel je extra hulp in.

  Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Lisa lammers, 06-23162665 of Alinde Dekker, 06-20820051.

  Wie jij bent

  Als Verzorgende IG kun jij goed het overzicht bewaken en je hoofd koel houden. Wanneer jij iets signaleert bij de cliënt maak je daar direct werk van en schakel je met de juiste personen.

  Het is waardevol als onze nieuwe collega ook out of the box kan denken. Uiteraard heb je de kennis en empathie om de beste zorg voor de cliënt te bieden! Met jouw vertrouwde aanwezigheid maak het verschil voor onze cliënten.

  Ook voor de familie en andere zorgverleners ben jij een waardevol aanspreekpunt en sparringsparter.

 • Je hebt je diploma Verzorgende IG niveau 3 op zak
 • Met het idee dat je altijd kan terugvallen op je collega’s, ga jij zelfverzekerd naar je cliënten in de wijk
 • Je bent nieuwsgierig van aard en zoekt graag naar mogelijkheden, jij gaat altijd uit van het positieve!
 • Wat wij bieden

  Wij gaan graag de samenwerking aan met jou en bieden je een vast contract. Dit is voor 20 uur per week, maar een andere urenwens is altijd bespreekbaar.

  Carinova is een grote organisatie met volop mogelijkheden. We kijken niet alleen naar wat je kunt, maar ook wat je nog wilt leren.

  Een nieuwe opleiding, een goed idee of een persoonlijke ontwikkeling? Wij staan achter je. Bij deze functie hoort verder :

 • Inschaling op basis van de cao VVT in FWG 40 (max. € bruto per maand op basis van 36 uur)
 • Veel mogelijkheden om je te ontwikkelen, afgestemd op jouw wensen
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • En meer, zoals vakantiegeld, een tablet, telefoon en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier