Begeleider
Parnassia
Den Haag
3 dagen geleden

Begeleider Parnassia in Den Haag zoekt een begeleider. Dit ga je doen Betrokkenheid, flexibiliteit en een positieve sfeer, spreekt dit je aan?

De afdeling Stern-Orio is een trainingshuis en biedt behandeling aan 32 patiënten. De behandeling richt zich op langdurig zorgafhankelijke EPA-patiënten bij wie sprake is van een overwegend stabiel psychiatrisch ziektebeeld.

Daardoor kan de behandeling zich voornamelijk op de overige vormen van herstel richten.

In het trainingshuis ondersteunen wij patiënten bij herstel op de levensgebieden wonen, dagbesteding en zingeving. Het doel is om de zelfstandigheid en participatie van de patiënt te bevorderen en de psychiatrische problematiek te stabiliseren.

Het team bestaat uit verschillende disciplines en biedt behandeling op maat. Deze bestaat uit intensieve psychiatrische begeleiding, medisch-psychiatrische behandeling en psychologische gedragsinterventies in een veilige en gestructureerde leefomgeving.

Als hulpverlener ben je onderdeel van het multidisciplinaire klinische team, dat zich kenmerkt door betrokkenheid, flexibiliteit en een positieve sfeer.

Jouw verantwoordelijkheden zijn onder andere :

 • In samenspraak met behandelaren het behandelplan opstellen, uitvoeren, evalueren en bijstellen
 • Zorgdragen voor de coördinatie en continuïteit van de (dagelijkse) zorg
 • Signaleren van veranderingen op psychisch, somatisch en sociaal gebied en hierop actie ondernemen
 • Uitvoeren van administratieve werkzaamheden behorend bij het zorgproces en een bijdrage leveren aan taken die toebehoren aan de teamrollen
 • Dit ben jij

 • Je bent in bezit van een afgeronde opleiding MBO of HBO Verpleegkunde en BIG geregistreerd of vergelijkbare HBO opleiding
 • Je hebt werkervaring en affiniteit met herstelgerichte zorg
 • Je hebt een proactieve houding en bezieling in je werk
 • Je bent een teamspeler en gaat verantwoordelijkheden als teamlid niet uit de weg
 • Je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken (dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten)
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Wij bieden Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft de functieBegeleider 4 voor 32-36 uur.Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 2407,- en maximaal € 3396,- (FWG 45) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier