Onderwijsassistent Zorg en Welzijn
Het Perron
Veenendaal, NL
4 dagen geleden
source : deBanenSite

Het Perron zoekt een Onderwijsassistent Zorg en Welzijn te MBO geplaatst op 06-09-2019

Het Perron is op zoek naar een :

Onderwijsassistent Zorg en Welzijn

Voor het schooljaar 2019-2020 zoeken wij voor de sector Zorg en Welzijn een Onderwijsassistent voor 0,6 WTF (3 dagen). Het betreft vaste werkdagen op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Functie :

Als onderwijsassistent wordt je algemeen ingezet bij de praktijklessen van verzorging en het restaurant. Je ondersteunt de praktijkdocenten bij het uitvoeren van taken van de lessen.

Je past diverse pedagogische en didactische methoden toe om de leerling zelfstandig te leren leren’. Je creëert daarbij een leerklimaat waar leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen en vertrouwen ontwikkelen in het eigen kunnen.

Je bent mensgericht en je hebt de focus op ontwikkeling van mensen. Je deelt kennis met anderen, kunt goed samenwerken en weet leerlingen in hun kracht te zetten en te stimuleren.

Het gaat om praktijklessen binnen de bovenbouw van het VMBO.

Profiel :

 • Je beschikt over een diploma MBO niveau 4 Onderwijsassistent, een pré is werkervaring in de richting welzijn / verzorging.
 • Je beschikt over een motiverend vermogen en je bent in staat de leerlingen enthousiast te maken voor het vak.
 • Je bent ICT-vaardig in het begeleiden van leerlingen m.b.t. het Office pakket, PPT in de les, It’s learning, online bestellingen en in werken van een ouder’ portal.
 • Je bent gericht op helpen, begeleiden en het stimuleren van de leerlingen.
 • Je bent een teamplayer, flexibel in het omgaan met en uitvoeren van teamtaken, loyaal en je beschikt over geduld en een sterk gevoel van eigen verantwoordelijkheid.
 • Competenties :

 • Communicatief vaardig en pedagogisch didactisch goed onderlegd.
 • Goede schriftelijke vaardigheden.
 • Begeleiding en feedback geven aan leerlingen.
 • Het betreft een tijdelijke vacature i.v.m. zwangerschapsverlof van oktober 2019 tot 22 februari 2020 (voorjaarsvakantie).

  Wij bieden een prettige werkomgeving binnen een dynamische onderwijsorganisatie. Inschaling vindt plaats volgens de geldende cao-vo in schaal 6.

  Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de criteria? Stuur dan uiterlijk 15 september 2019 je sollicitatie.

  Interesse in de functie van Onderwijsassistent Zorg en Welzijn bij Het Perron regio ?

  Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier