Accountmanager Zakelijke Markt
Louwman Group
Breda, NL
4 dagen geleden

Als het op mobiliteit aankomt, ben jij dé sparringpartner die elke ondernemer met jouw advies weet te ontzorgen. Voor Louwman Mercedes-Benz ben jij de drijvende kracht achter bestaande- en new business.

Jij bent in de regio (Brabant) hét gezicht voor de zakelijke markt. Je voelt je thuis bij ondernemers, en met name binnen het MKB.

Wat ga je doen?

Jij gaat new business genereren door het in kaart brengen en benaderen van potentiële klanten. Dit doe je onder andere door contact te leggen met bedrijven binnen het midden- en kleinbedrijf met wagenparken tot circa 50 auto’s.

Je onderzoekt de behoeften van deze klanten en adviseert op het brede vlak van mobiliteit (verkoop personenauto’s, leasing, MaaS, onderhoud en reparatie).

Wie ben jij?

In deze zelfstandige rol als Ambassadeur van Louwman, is het belangrijk dat je van nature een ondernemersmentaliteit hebt.

In je werk laat je zien een zelfstarter te zijn met een drive om succesvol te zijn. Je bent een gesprekspartner die op alle niveaus een klik kan maken en hebt prettige communicatieve vaardigheden.

Je hebt oog voor accountplanning, waardoor je relaties, op servicegerichte wijze, voor de lange termijn aan je weet te binden. Jij brengt mee :

 • een HBO werk- en denkniveau;
 • een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • een bewezen succesvol trackrecord in de zakelijke dienstverlening;
 • een bewezen netwerk bij een premium automerk.
 • Wat kun je van ons verwachten?

  Je komt terecht in het Louwman Lease & Mobility team binnen LDG Services waar bij jij samen werkt met jouw leidinggevende, de manager Lease & Mobility Fleetsales, de andere accountmanagers (personenwagens en bedrijfswagens) en de afdeling Lease & Mobility Support die jou ondersteunt bij het maken van offertes en het geven van advies.

  Je krijgt veel ruimte en vrijheid om je ondernemerschap te tonen en jezelf te ontwikkelen.

  Wil jij als Accountmanager Zakelijke Markt meebouwen aan de toekomst van Louwman Group? Kom ook verder en solliciteer direct!

  Wie zijn wij?

  Bij Louwman Group, een 100% familiebedrijf, werken we vanuit onze missie : Passie om mensen te bewegen. Klanten, medewerkers en de samenleving staan voorop in alles wat we doen.

  Samen met 3.000 collega’s voelen we ons verantwoordelijk om de best passende mobiliteit te bieden. Dat doen we door continue te verbeteren.

  Want samen zijn we Louwman! Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen Louwman Group voor stabiliteit maar ook voor een toekomst vol ontwikkelkansen.

  Enthousiast geworden?

  Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Onno Klinkhamer via 06-13442784.

  Past deze functie je niet maar wil je wel graag bij ons werken? Kijk dan op https : / / www.louwmangroup.nl / werken-bij / voor de actuele vacatures.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier