Werktuigkundige energiedienst
Ardo
Zundert, Nederland
5 dagen geleden

De uitdaging

Als Werktuigkundige energiedienst (3 ploegendienst i.c.m. dagdienst) bedien je de koel-, stoom-, perslucht- en waterinstallaties.

Je voert storings- en preventief onderhoud uit aan de complete technische installatie en je voert jaarlijks revisiewerkzaamheden uit.

Je bent nauw betrokken bij vernieuwingen en optimalisaties van de energie-installatie. Tevens ben je lid van het interventieteam van de Coldstore (volledig geautomatiseerd hoogbouw magazijn).

Daarnaast word je opgeleid om ook in de basis werkzaamheden te verrichten op mechanisch en elektrotechnisch vlak.

Jouw talent

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met een opleiding scheepvaart of werktuigbouwkunde op MTS niveau (of gelijkwaardig).

Verder heb je enkele jaren relevante werkervaring en heb je de nodige kennis en werkervaring op het gebied van (NH3) koeling en / of stoominstallaties.

Angst voor kou of hoogtes zijn je vreemd (werkzaamheden kunnen plaatsvinden bij een temperatuur van -22 C en op een hoogte van 30m, o.

a. bij interventies). Verder ben je bereid je tot ontwikkelen tot allround monteur. Je bent woonachtig in de omgeving van Zundert of bereid hier naar toe te verhuizen.

Ons aanbod

Wij vragen veel, maar hebben dan ook wat te bieden. Namelijk een zelfstandige, uitdagende, verantwoordelijke baan bij een modern technologisch productiebedrijf met toekomst en waarin fors geïnvesteerd is en wordt om uit te groeien tot één van de modernste bedrijven in onze sector.

Uiteraard geldt hierbij een prima arbeidsvoorwaardenpakket en zijn er goede mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen.

 • Nu solliciteren
 • Meer info over de locatie
 • Mail naar een vriend(in)
 • Print deze vacature
 • Vragen over deze vacature?

  Neem contact op met Robert Joosen - HR Zundert

  robert.joosen ardo.com

  T +31 76 599 99 39

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier