Continuous improvement manager voedingsindustrie regio Helmond
Morgan Green Werving & Selectie B.V.
Noord-Brabant, Helmond
4 dagen geleden

continu verbeterenmanagerhboEen bedrijf in de voedingsindustrie is op zoek naar een continuous improvement manager. Binnen deze functie ga je je in eerste instantie richten op het implementeren van Lean.

WerkzaamhedenDe CI manager is verantwoordelijk voor de implementatie en uitvoering van Lean in de fabriek, waarbij je zal dienen als rechterhand van de plantmanager.

Het is de taak van de CI manager om naast de implementatie en de uitvoering, ook de proces eigenaren te coachen met betrekking tot de Lean tools.

Het is de taak van de CI manager om efficiency en kostenreductie door te voeren.De CI manager zal de continuous improvement teams en projectgroepen omtrent Lean leiden.

Binnen de rol mag veel eigen invulling gegeven worden aan de werkzaamheden.Functie eisenHBO diploma, opleiding in levensmiddelentechnologie, bedrijfskunde, procestechnologie of een vergelijkbare opleiding is een pre.

Ruim 2 jaar werkervaring in toepassing van Lean Sixsigma, Yellow of green Belt is een pre.Ruime werk ervaring in de voedingsproductie.

Communicatief sterk in de Nederlandse en Engelse taal.Bedrijfsomschrijving : Een multinational in de food met meerdere vestigingen in Nederland.

Binnen de organisatie heerst echter wel een familiecultuur. ArbeidsvoorwaardenEen fulltime functie.Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werken in de dagdienst.24 vakantiedagen met extra 10 ATV dagen.Reageer nuHeb je interesse in de functie of wil je andere mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact op met Gabi Stolvoort via 020-7979825 of druk op de sollicitatieknop hieronder! .BBBH69683 158108946055898

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier