Logistiek Medewerker
Recruitnow
Heerlen, Nederland
6 dagen geleden

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de logistiek? En vind jij het leuk om op meerdere locaties te werken? Dan is deze vacature bij TNT iets voor jou! We zijn bij TNT op zoek naar logistiek medewerkers, die graag op meerdere locaties in Heerlen en in Born werken.

Belangrijk is dan ook dat je in het bezit bent van eigen vervoer. Tot jouw werkzaamheden behoren o.a. : Het scannen en sorteren van pakketten Het invoeren van gegevens in de computer Het stapelen en sealen van pallets Eventueel met de EPT rijden.

De werktijden variëren en bestaan uit shifts tussen 12 : 00 uur en 22 : 30 uur.Het startsalaris is €10,62 (vanaf 21 jaar en ouder) en je hebt recht op reiskostenvergoeding.

Als je interesse hebt in deze vacature, reageer dan snel! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier