Keukenmedewerker parttime
Randstad
Wassenaar, NL
2 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Gastvriendelijkheid

Goed te combineren met je studie

Fulltime / parttime / weekend

Keukenmedewerker La Place Duinrell

Wil je op een bijzondere locatie aan de slag? Sta jij voor gastvriendelijkheid en wil jij gasten een onvergetelijke dag bezorgen?

Dan zijn wij op zoek naar jou voor de horecagelegenheden van La Place Duinrell! Vanaf Den Haag CS breng bus 444 richting Duinrell je er in slechts 6 haltes.

Deze functie is eventueel goed te combineren met een studie. Let op : er staan verschillende vacatures open. Afhankelijk van je beschikbaarheid willen wij je vragen om te solliciteren bij de FULLTIME / PARTTIME / WEEKEND vacature.

Werkzaamheden :

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het bereiden van diverse producten op verschillende locaties. Je kunt hierbij denken aan het maken van :

 • Broodjes / wraps;
 • Maken van verse fruitshakes;
 • Bereiden van verse pizza's;
 • Grillen van diverse soorten producten;
 • Direct klantcontact of achter de schermen in de Productiekeuken.
 • Daarnaast zorg je ervoor dat de presentatie van de buffets er perfect uit ziet. Aan het einde van de dag zorg je samen met je team dat je de werkplek schoon achterlaat voor je collega’s die de volgende dag opstarten.

  Het is van groot belang dat je bereid bent om alles aan te pakken en je een flexibele houding hebt. Voor deze vacature is er een ochtendshift en een avondshift.

  In de ochtend zal je veelal bezig zijn met het bereiden van broodjes, persen van sappen en het afbakken van snacks. In de avond ben je meer bezig met het direct bereiden van gerechten (grill, pizza, garnituur) voor gasten.

  Functie-eisen :

 • Beschikbaar vanaf begin maart tot december 2018, waarbij je overdag of in de avond werkt;
 • Alle feestdagen beschikbaar tussen maart en november 2018, waarvan je 1 feestdag vrij mag vragen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Gastvrijheid staat hoog in het vaandel;
 • Geen tattoos of piercing (tenzij je deze kan verwijderen of bedekken);
 • Representatief, flexibel en betrouwbaar;
 • Harde werker en teamplayer;
 • Voor de avondlocaties is eigen vervoer gewenst (i.v.m. bustijden).
 • Beschikbaarheid :

  Full-time : 4-5 dagen waarvan één dag in het weekend en vrijdag (overdag of avond)

  Part-time : 3-4 dagen waarvan één dag in het weekend en vrijdag (overdag of avond)

  Weekend : 2 dagen zaterdag en zondag (overdag en / of avond)

  Uurloon :

  Je ontvangt naast je uurloon (inclusief wachtdagcompensatie) ook 8% vakantiegeld. Dit wordt in de 1e week van juni uitgekeerd of na afloop van je laatste verloning.

  Voor elk fulltime gewerkte maand ontvang je 2 verlofdagen.

  22 jaar en ouder : 9,59

  Als tegemoetkoming in je reiskosten, afhankelijk hoe ver je woont ontvang je :

  10,1 km Geen vergoeding

  10,1 - 15,099 km € 1,81 per dag

  15,1 20,099 km € 2,54 per dag

  Planning :

  Voor de horecagelegenheden bij Duinrell werkt Randstad met een grote planning die door veranderende weeromstandigheden en / of bezoekersaantallen soms op korte termijn aangepast moet worden.

  Wanneer je werkzaam bent bij een van de horecagelegenheden bij Duinrell vragen wij je flexibiliteit ten aanzien van extra werken en begrip wanneer een dienst om een reden niet door kan gaan.

  Ook bestaat er een mogelijkheid dat wij een extra beroep op je willen doen om extra te werken. Je kunt van te voren bij ons aangeven hoeveel uur je wilt werken.

  Ben jij één van de keukenmedewerkers die wij zoeken en ben je fulltime, parttime en / of in het weekend beschikbaar? Reageer dan zo snel mogelijk! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier