Horeca medewerker Restaurant Wils
Vermaat Groep B.V.
Amsterdam, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Hey ster! Kom werken bij een nieuw high-end restaurant met het signatuur van topchef Joris Bijdendijk. Bij restaurant Wils kun je rekenen op wisselende werktijden, een enthousiast team, uitzicht op het Olympisch stadion en ruimte voor eigen inbreng.

Service, een glimlach en ervaring in restaurants op hoog niveau zijn de smaken die jij toevoegt.

Waarom werken op een vrijetijdslocatie?

 • Flexibele werktijden en wisselende diensten; onze locaties zijn doordeweeks, in de avond en in het weekend geopend.
 • Bij veel vrijetijdslocaties kun je bij mooi weer ook buiten werken.
 • Werken in een levendige omgeving met dagjesmensen, toeristen, gezinnen, cultuurliefhebbers etc.
 • De dag van de gasten compleet maken met jouw glimlach en een tiptop service.
 • Genoeg groei- en overstapmogelijkheden met 350+ horecalocaties.
 • Jouw pakket bij Vermaat

  Jij wilt graag werk dat past bij jouw persoonlijke voorkeuren. Ontdek Vermaat! Dit is het pakket dat we jou bij Restaurant Wils te bieden hebben :

 • Een dynamische functie voor 38 uur per week. Jij bent beschikbaar in de avonden en in de weekenden. Wils is geopend van woensdag t / m zondag middag en maandag avond.
 • Een nieuw te openen horecaconcept (oktober 2019), onder het dak van Move Amsterdam en met uitzicht op het Olympisch stadion!
 • Werken in een high end restaurant, waar jouw gastvrijheid echt een toegevoegde waarde is
 • Een toffe functie met ruimte voor eigen inbreng!
 • Jouw team bestaat uit ervaren en enthousiaste medewerkers met een passie voor horeca in het hogere segment
 • Jouw inbreng

  Jij zorgt ervoor dat jouw gasten het aan niks ontbreekt tijdens hun bezoek. Jij informeert en adviseert de gasten over het menu en de uitgebreide wijnkaart.

  Naast dat jij alles onder controle hebt in ’jouw wijk’’ weet jij alles van bediening op het hoogste niveau. Als geen ander weet jij het overzicht te behouden en zorg je, op een gepaste manier, voor persoonlijke service! De verwachtingen liggen hoog voor zowel de gasten als het management.

  Het is daarom belangrijk dat jij kan presteren onder druk. Jij gaat altijd voor kwaliteit met een glimlach. Het is jouw doel en passie om het onze gasten elke dag naar hun zin te maken!

  Jouw stijl

  We vinden het leuk als jij jezelf laat zien. Jij geeft namelijk smaak’ aan onze horeca. Wat we daarmee bedoelen? Dat je met jouw persoonlijke touch het verschil maakt voor de gasten.

  Misschien wel met je humor, je opruimtalent, je luisterend oor, stralende persoonlijkheid of creatieve ideeën.

  Jouw locatie

  Fire! Daar draait het om bij dit nieuw te openen restaurant. Bij Wils kom je voor een all-in beleving, waarin je van het begin tot het eind wordt verrast.

  Wils maakt gebruik van een open vuur en past dit toe op alle ingrediënten van groente tot vis en van kaas tot dessert.

  Restaurant Wils wordt in oktober geopend in Move, aan het Stadionplein en direct naast het Olympisch Stadion. In Move kan men een totaalbeleving verwachten op het gebied van nieuwe mobiliteit.

  Ontdek naast Restaurant Wils ook het healthy en all-day restaurant Madame Cyclette, een experience center, een bike experience store Ride Out, een event center, het hoofdkantoor van Pon en een mobility hub.

  Meer weten? Kijk op de website van Move Amsterdam.

  Jouw samenstelling

 • Jij bent in het bezit van (minimaal) MBO diploma. Daarnaast heb jij enige ervaring in (luxe) restaurants op hoog niveau.
 • Ben je in het bezit van WSET niveau 2 / 3 dan is dat mooi meegenomen!

 • Je bent voor 38 uur per week beschikbaar en het werken in de weekenden en in de avonden is voor jou geen probleem.
 • Naast de Nederlandse taal beheers je ook de Engelse taal uitstekend
 • Jij straalt enthousiasme uit, jouw lach is aanstekelijk en maakt zowel de gasten als jouw team nog vrolijker
 • Je woont in (omgeving) Amsterdam
 • Jouw sollicitatie

  De horeca van Vermaat brengt je verder! Jouw sollicitatie zien we dan ook graag tegemoet via het sollicitatieformulier onder deze vacature.

  Zijn wij enthousiast over je cv en motivatie? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met de General Manager.

  Jouw werkgever

  Wij zijn een grote horecawerkgever met meer dan 330+ locaties door het land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander : we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op Schiphol, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer.

  Eén ding is zeker : al onze horecaconcepten zijn uniek, maatwerk. Standaard is niets voor ons en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk.

  Jij bent onze smaakmaker. Bij Vermaat werk en groei je op JOUW manier. Sluit je aan bij een club van ruim 3.500 echte liefhebbers, mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en eten en drinken!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier