Servicemonteur E Utiliteit Apeldoorn
Heijmans
Apeldoorn, NL
13 dagen geleden

Gebouwen en installaties worden alsmaar complexer. Vanuit de klant is er een groeiende vraag naar totaaloplossingen om op een efficiënte manier een compleet gebouw te ontwerpen en te realiseren.

Wanneer de klant het gebouw in gebruik neemt, wordt beheer en onderhoud van groot belang. Installaties moeten gesmeerd blijven lopen, storingen worden verholpen en onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd.

Kortom; de installaties moeten optimaal blijven draaien en dit maakt de rol van Servicemonteur bij Heijmans Utiliteit een uitdaging.

Tevens ga je in deze functie deel uitmaken van het meest vernieuwende bedrijf in de Nederlandse bouwsector!

Als Servicemonteur Elektrotechniek ben je binnen deze zelfstandige job verantwoordelijk voor het onderhouden en wijzigen van elektrotechnische installaties, zoals : brandmeld-

beveiliging en toegangscontrole systemen, voor onze opdrachtgevers binnen de Utiliteit. Tevens ben je een aanspreekpunt voor deze opdrachtgever met betrekking tot storingen en reparaties.

Verder begeleid je onze partners bij het onderhoud van specifieke installaties. Het rapporteren van uitgevoerde werkzaamheden en bevindingen behoren tot de werkzaamheden.

Je werkt voornamelijk in teamverband, maar incidenteel ook zelfstandig in een dynamische omgeving.

Jouw werkplek

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die de activiteiten vastgoed, woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek en infra combineert.

Door te sturen op kwaliteitsverbetering, integrale projecten, duurzaamheid en winstgevendheid realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten.

Je werkt in deze functie bij vestiging Apeldoorn, een middelgrote vestiging binnen Heijmans Utiliteit. Wij werken met ca.

130 eigen medewerkers jaarlijks aan uitdagende service projecten binnen de Utiliteit, die zowel in opdracht van derden als in eigen projectontwikkeling worden gerealiseerd.

Het werkgebied strekt zich uit over het midden en oosten van ons land. Voorbeeld projecten van de vestiging Apeldoorn zijn en het in Arnhem.

Jouw profiel

 • Je hebt een installatietechnische of elektrotechnische opleiding op MBO-niveau, eventueel aangevuld met specifieke cursussen op het gebied van services, onderhoud en regeltechniek.
 • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie in de elektrotechnische utiliteitsbranche.
 • Hierdoor heb je kennis en aantoonbare ervaring met het beheer van complexe brandmeldinstallaties en hierdoor ook kennis er ervaring met diverse systemen van Siemens (zoals MM8000, Syntheso, Algorex).
 • Je hebt een sterk organisatorisch vermogen en een dienstverlenende, klantgerichte instelling.
 • Je hebt kennis van Excel, Word en Outlook.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband op professioneel niveau werken.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een flinke dosis doorzettingsvermogen.
 • Je bent bereid om mee te draaien in de storingsdienst (uitgangspunt 1 x per 6 weken).
 • Je bent stressbestendig en flexibel.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
 • Je vindt het vanzelfsprekend dat niet alle werkzaamheden binnen kantoortijden plaatsvinden.
 • Jouw kansen bij Heijmans

  Heijmans biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving, waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied.

  De randvoorwaarden en faciliteiten om je functie goed te kunnen uitoefenen zijn bij ons vanzelfsprekend goed geregeld. We ondersteunen en stimuleren onze medewerkers daarnaast onder meer via de Heijmans Academie en de samenwerking met hoogwaardige kennisinstituten, zoals de Technische Universiteiten.

  Een prima honorering vinden we passen bij onze hoge waardering voor vakmanschap.

  Aan alle werving- en selectiebureaus

  Deze vacature is alleen bedoeld voor sollicitanten die zelf op zoek zijn naar een baan bij Heijmans, niet voor W&S bureaus of individuen die zich laten vertegenwoordigen door een W&S bureau.

  Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Derhalve worden dergelijke inzendingen beschouwd als ongevraagd en niet in behandeling genomen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier