Recruitment adviseur Ministerie van Defensie Utrecht
Manpower
Utrecht, Utrecht, NL
2 dagen geleden
source : Jobbird

Dankzij jouw HR-ervaring kun jij, zoals een volleerd Tetris-speler, moeiteloos de juiste mensen op de juiste plek inpassen.

Daarnaast is (on)gevraagd advies uitbrengen voor jou een koud kunstje en bezit je de nodige kennis over HR-processen en de veranderde arbeidsmarkt.

Tot slot wil je graag een nieuwe parttime uitdaging aangaan waar je een brutosalaris van € 21,82 per uur opstrijkt, reiskostenvergoeding tegemoet mag zien én pensioen opbouwt.

Ligt deze omschrijving helemaal in jouw straatje? Dan ben jij de perfecte match voor deze vacature. Lees snel verder om te leren wat je allemaal gaat doen en solliciteer vandaag nog!

Uitzendbureau Manpower zoekt een parttime recruitment adviseur voor Ministerie van Defensie in Utrecht.

Een werkdag als recruitment adviseur is nooit hetzelfde! Het ene moment breng je individueel advies uit aan vacaturehouders en het volgende moment schijn je jouw licht op de werving en selectie of een aanstelling.

Je houdt daarbij de ontwikkelingen binnen Defensie en de arbeidsmarkt continu in de gaten. Verder geef je gevraagd, maar vooral ook ongevraagd advies en fungeer je als spil tussen de P&O-organisatie, het management en de sollicitanten.

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 21,82 per uur
 • Reiskostenvergoeding conform regeling van de werkgever
 • Parttime functie van 32 uur per week
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Baan voor langere termijn
 • Gratis toegang tot het online learningplatform Manpower Academy
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier