Customer Service tijdelijk
Raaak Personeel
Waalwijk, NL
20 uur geleden
source : Jobbird

Wat ga je doenHeb jij ervaring met transport en orderadministratie? Spreek je naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal goed?

Lees dan verder! Bij deze opdrachtgever zoeken ze een tijdelijke customer service officer. Salaris €2500 - €2800 afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Als tijdelijk customer service officer is het jouw hoofdtaak om de inside sales afdeling te ondersteunen en het overzicht te bewaren op het order proces.

In deze functie sta je direct in contact met de klant. Omdat het een internationaal bedrijf betreft is het belangrijk dat jij je goed verstaanbaar kunt maken in het Engels in zowel woord als geschrift.

Bij deze functie als customer service officer komt er nog veel meer bij kijken dan alleen bovenstaande. Zo ben je heel veel bezig met het regelen en het coördineren van bepaalde zaken.

Je belt bijvoorbeeld ook offertes na, bent druk bezig met documentatie en het regelen van transporten en vindt het niet erg om debiteuren na te bellen voor betalingen.

Kortom; jij houdt ervan om veel te moeten regelen, weet in hectische omstandigheden hier goed mee om te gaan en staat sterk in jouw schoenen!

Jij zorgt ervoor dat elke klant tevreden is en goed geholpen wordt. Verder ben je ook commercieel ingesteld en houd jij je ogen open voor kansen en signaleert deze ook binnen het team.

Een hele veelzijdige functie dus met veel verantwoordelijkheden!

 • Binnen het bedrijf wordt er overgestapt naar SAP, indien je hier al ervaring mee hebt is dat erg fijn, maar geen must. Het team bestaat nog uit 3 andere customer service collega'
 • s en een manager. Samen zorg je ervoor dat alle klanten tevreden zijn en het gehele order proces op rolletjes loopt.

  Er wordt gewerkt in dagdienst, de werktijden die worden gehanteerd zijn van 08 : 30 tot 17 : 30 uur.

  Het bedrijf is groeiende, maar kan op dit ogenblik nog geen beloftes maken richting de toekomst. Wel wordt er zeker gelet op het functioneren van een nieuwe medewerker en zijn ze bereid te kijken om iemand te behouden, indien het werk dat toe kan laten.

 • Maar vooralsnog kan hier geen garantie op gegeven worden.Wat breng je mee- Recente en stabiele ervaring met orderadministratie / transporten;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse in woord en geschrift;
 • Ervaring met SAP & Salesforce (pré).
 • Wat krijg je er voor terug- Salaris tussen €2500 en €2800 afhankelijk van ervaring;
 • Tijdelijke functie en bij goed functioneren de overweging tot langere tijd;
 • Veelzijdige functie waarin de mogelijkheden geboden kunnen worden om te ontwikkelen;
 • Werken voor een grote, groeiende en internationale organisatie.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier