Planvormer ruimtelijke plannen en klimaatadaptatie
Hoogheemraadschap van Delfland
Delft, Zuid-Holland
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Planvormer ruimtelijke plannen en klimaatadaptatie

Wat ga je doen?

Jouw nieuwe baan bestaat uit twee delen, die als overeenkomst hebben dat je steeds aan het begin staat van iets nieuws. Dat kan zijn het realiseren van waterbergingen, de aanleg van natuurvriendelijke oevers of het ophogen van waterkeringen.

Je brengt de belangen van Delfland in, in planvormingsprocessen van gemeenten, provincie of private partijen, zodat onze plannen ook tot uitvoering kunnen komen.

Samenwerken is hierbij ons uitgangspunt.

Daarnaast werk je mee aan het Programma Klimaatkrachtig Delfland. Je inspireert, motiveert en vergroot, zowel intern als extern, de kennis en het bewustzijn voor klimaat adaptief handelen.

Je participeert in projecten en processen van derden, zoals water- en klimaatplannen van gemeenten, en geeft daarbij advies, stimuleert en organiseert activiteiten die bijdragen aan een klimaatbestendige regio.

Waar ga je werken?

Delfland is een van de meest dichtbevolkte waterschappen van Nederland. De drie kerntaken van Delfland - de zorg voor waterkering, waterbeheer en waterkwaliteit - hebben veel met elkaar te maken, en raken ook veel andere belangen en thema’s in de fysieke leefomgeving.

Delfland zoekt daarvoor actief de samenwerking met andere partijen.

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen afdeling Planvorming. Deze energieke afdeling vertaalt de doelstellingen van Delfland in ruimtelijke- en gebiedsgerichte plannen.

Daarnaast levert de afdeling een belangrijke bijdrage aan het uitwerken en uitdragen van de Deltabeslissing Ruimtelijke Adaptatie.

De afdeling doet dit in nauwe samenwerking met de omgeving. Het team kenmerkt zich door een open en op ontwikkeling gerichte sfeer en werkwijze.

Wat maakt jou succesvol?

Je krijgt energie van het verbinden van mensen, zowel binnen als buiten de organisatie. In contact met bestuur ben je een stevig adviseur, jij blijft jezelf en brengt zelfstandig voorstellen in en adviseert de bestuurder.

Je hebt een flexibele instelling en bent in staat mensen te verbinden. Je hebt ervaring met zowel proces- als projectmatig werken.

Verder ben je analytisch ingesteld en heb je gevoel voor bestuurlijke en ambtelijke verhoudingen. Je schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid zijn sterk en je hebt een ondernemende en resultaatgerichte instelling.

Jij hebt (minimaal 3-5 jaar) relevante werkervaring in de ruimtelijke ordening, gebiedsontwikkeling of omgevingsmanagement, dit gecombineerd met een inhoudelijke achtergrond in het vakgebied water.

Je beschikt minimaal over academisch werk- en denkniveau. Ervaring met klimaatstresstesten en risicodialogen zijn een pré, net als werken vanuit het gedachtengoed van Mutual Gains Approach (MGA).

Enthousiast!

Reageer dan door je motivatiebrief en CV te sturen via de ' Solliciteer ' button. Solliciteren kan tot en met 28 juni 2020.

Na sluitingsdatum van de vacature kun je van ons een reactie op je sollicitatie verwachten. De gesprekken voor deze functie staan gepland op 9 juli 2020 tussen 09.

30 13.00 uur, wij vragen je hier rekening mee te houden. Of de gesprekken bij ons op kantoor zullen plaatsvinden of via Skype voor Bedrijven is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het Coronavirus.

Je ontvangt hierover een persoonlijk bericht.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jorien Burger (015-260 83 89) of Carl Paauwe (015-260 81 26).

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Jet Bloemhoff (06-54 90 17 04).

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier