Parttime of fulltime internationale klantenservice medewerker in Enschede
YoungCapital
Enschede-NL
9 dagen geleden

Wat ga je doen?

Midden in het centrum van Enschede zit een bedrijf dat de klantenservice verzorgt van meer dan 23 verschillende bedrijven.

Je kunt hierbij denken aan bedrijven als Philips, Pentax, Sitecom, Vtech, Ikea en ga zo nog maar even door! Dit bedrijf krijgt vooral vragen binnen via de telefoon, maar ook via e-

mail, chat en social media. Deze vragen komen binnen van over de hele wereld, het bedrijf beantwoordt deze vragen in 19 verschillende talen en is daarom op zoek naar mensen die deze talen spreken! De voertaal binnen het bedrijf is Engels, dus het is belangrijk dat je hier mondeling sterk in bent.

Daarnaast moet je één van de gevraagde talen vloeiend spreken, op dit moment zijn deze talen Duits, Portugees of Nederlands!

Je bent als helpdeskmedewerker verantwoordelijk voor het verzorgen van de service en lichttechnische vragen. Jij bent de eerste waar mensen naar toe gaan met hun vragen dus ben je erg belangrijk voor het bedrijf.

Je hebt veel verantwoordelijkheden, het is niet je enige verantwoordelijkheid om mensen te helpen, maar je moet de klant een goed gevoel geven wanneer ze ophangen.

Tover jij weer een glimlach op het gezicht van de klant?

Het is belangrijk dat je klantgericht bent en denkt in oplossingen! Voor deze vacature is er een fulltime training van ongeveer 10 werkdagen, tijdens deze training leer je veel over het werken in een callcenter en zal je stap voor stap worden opgeleid.

Je takenpakket wordt steeds verder uitgebreid naar mate je werkt, zodat je voor steeds meer verschillende klanten vragen kan beantwoorden!

Deze afdeling is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend, maar de meeste projecten zijn open van 8 : 00u 's ochtends tot 21 : 00u 's avonds.

Als je bij dit bedrijf aan de slag wilt zul je minimaal 16 uur per week en 2 avonden per week beschikbaar moeten zijn. Daarnaast vindt je het geen probleem om 1x in de 2 weken beschikbaar te zijn in het weekend.

Wat wij bieden :

 • Een gezellig, informeel en internationaal team.
 • Een goed salaris van minimaal €9,33 per uur.
 • Je ontvangt reiskostenvergoeding als je meer dan 10 kilometer moet reizen.
 • Een baan voor minimaal 6 maanden met goede carrièremogelijkheden;
 • Geweldige kans om je CV uit te breiden.
 • Wat wij vragen :

 • Minimaal mbo-werk- en -denkniveau;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in één van de gevraagde talen;
 • Goede beheersing van de Engelse taal;
 • Je bent minimaal 16 uur beschikbaar;
 • Je bent flexibel inzetbaar.
 • Als je vragen hebt kun je contact opnemen met Emiel van de Belt op 0683807027!

  Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier