Parttime Verzorgende IG Specifieke doelgroepen
USG - Start People
Leeuwarden
2 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

In het leven van de mensen waar wij mee werken speelt vaak van alles. Dakloosheid, huiselijk geweld, verslaving, psychische problemen en schulden.

Dan is het knokken om elke dag weer veilig door te komen. De organisatie zorgt voor veilig onderdak, rust en structuur. Dat geeft ruimte om het leven een positieve wending te geven en te werken aan een betere toekomst.

Hoe moeilijk dat soms ook is. Met 650 medewerkers zetten ze alles op alles om mensen sterker en vaardiger te maken zodat zij in de toekomst moeilijke situaties constructief het hoofd kunnen bieden.

Ze ondersteunen jaarlijks ongeveer 2800 mensen.

Als verzorgende IG kom jij te werken op de woonvoorziening in Leeuwarden. Hier verblijven 52 mensen die dak- en thuisloos zijn of vanwege gedrags- en / of verslavingsproblematiek niet kunnen aarden in een regulier verpleeghuis.

Samen met zo'n 50 collega's bieden ze begeleiding, verzorging, verpleging en een thuis aan cliënten met meervoudige problematiek.

Denk aan schulden, verslaving, psychische en somatische aandoeningen. Daarnaast zijn ze recent gestart met 6 tiny houses op ons terrein die op korte termijn bewoond zullen worden en daarmee ook onder jouw zorg zullen vallen.

Functieomschrijving

Als verzorgende IG verricht je verzorgende en licht verplegende handelingen ter ondersteuning van het zorgproces. Je helpt cliënten met wassen, aankleden, eten, drinken, etc.

Ook verricht je eenvoudige verpleegtechnische handelingen zoals wondzorg en het toedienen van medicijnen. Daarnaast stimuleer en begeleid je cliënten bij ADL, ziekenhuisbezoek, activiteiten en andere zaken conform het actieplan.

Tijdens je werk heb je te maken met zowel interne als externe disciplines.

We zijn op zoek naar een verzorgende IG voor ongeveer 20 uur per week. Je werk diensten van 6 of 8 uren. Dit zijn voornamelijk de volgende diensten :

 • 07 : 00 - 15 : 30
 • 15 : 15 - 22 : 45
 • 14 : 30 - 23 : 00
 • Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een MBO-3 diploma Verzorgende IG
 • Verder heb je affiniteit met de doelgroep en bent ervaren in het verzorgen en verplegen van de bewoners. Deze ervaring heb je bij voorkeur opgedaan in de verslavingszorg, met psychiatrische ziektebeelden, ongewenst gedrag en conflicthantering.

  Je bent flexibel inzetbaar, een echte teamplayer en in staat om over grenzen heen te kijken. Uiteraard ben je verantwoordelijk voor jouw eigen werkzaamheden, maar je bent ook bereid om collega's te ondersteunen, zowel in je eigen team als daarbuiten.

  Met passie en aandacht geef je samen met jouw collega's invulling aan je werk en weet je onze bewoners- soms niet de makkelijkste - te motiveren en te stimuleren zodat zij de juiste zorg krijgen.

  Je kunt vraaggestuurd en methodisch werken. Daarnaast weet je gevoelens en behoeften van anderen te onderkennen en tegelijkertijd je grenzen te aangeven.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een tijdelijk dienstverband voor 18 tot 20 uur per week parttime
 • Salaris conform CAO Sociaal Werk, inschaling in schaal 5 met een bruto maandsalaris van minimaal €2.061,- en maximaal €2.
 • 936,- (op basis van een volledig dienstverband van 36 uur)

 • Reiskosten en ORT conform CAO Sociaal Werk
 • 8,33% vakantiegeld
 • Een leuke baan met een boeiende doelgroep op een prachtige werkplek in Leeuwarden
 • Toegang tot onze digitale leeromgeving om jezelf te ontwikkelen middels leuke trainingen en cursussen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier