Proces Analist / Consultant
De Volksbank
Utrecht, NL
7 dagen geleden

Speel jij een belangrijke rol bij het ontwerpen, onderhouden en optimaliseren van onze bedrijfsprocessen? Ben je nieuwsgierig van aard en heeft procesmanagement jouw interesse?

Over de functie

Als Proces Analist / Consultant zorg je voor het ontwerpen, onderhouden en optimaliseren van bedrijfsprocessen

Je wordt o.a. verantwoordelijk voor :

Je doet dit onder meer door deelname aan projecten en programma’s, het uitvoeren van procesonderhoud en LSS optimalisatieprojecten.

Dit in nauw overleg met integraalprocesmanagers en -eigenaren, product management, informatie management, risk management en IT&Change.

Je levert een belangrijke bijdrage aan implementeren van procesgericht sturen gericht op het realiseren van betrouwbare en beheersbare dienstverlening voor de klanten van de Volksbank.

Je hebt

 • Een afgeronde HBO of Academische opleiding
 • Kennis en ervaring van procesmanagement en lean management
 • Affiniteit met proces technologieën zoals robotics en process mining
 • Kennis van voor de bank relevante processen is een pré
 • Competenties

  Wij zijn op zoek naar iemand met een sterk analytisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden. Je beschikt over een flinke dosis impact en overtuigingskracht en hebt een gestructureerde eigen visie op het vakgebied die je goed weet uit te dragen.

  Werk jij tevens graag zowel zelfstandig als in teamverband, ben je proactief en kan je draagvlak creëren? Reageer dan direct. Wat krijg je van ons?

  De Volksbank is anders dan anderen. We zijn een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken).

  Eigen verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard krijg je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket : een prima salaris, 13e maand en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Hier kom je te werken

  Proces Ontwerp en Analyse (POA) is onderdeel van Waardestroom, Data en Informatiemanagement. Waardestroommanagement biedt expertise om medewerkers blijvend in staat te stellen om een betrouwbare en voorspelbare dienstverlening te leveren aan de klanten van de Volksbank.

  de Volksbank

  De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen.

  Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

  Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld?

  Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

  Reageer direct

  Upload je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie?

  Stel ze aan Vera Reidinga, Recruiter, , mobiel 06 539 40 379 of

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier