Lead Engineer
Krosto techniek
Veenendaal, Netherlands
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Jouw nieuwe werkplek Goed nieuws! We mogen je een nieuwe vacature aanbieden, we zoeken namelijk een Lead Engineer voor een héle gave baan in de omgeving van Veenendaal (Utrecht).

Je gaat aan de slag voor één van ’s werelds meest vooraanstaande merken op het gebied van liftontwikkeling en -technologie.

Je nieuwe werkgever is niet alleen een innovater en een inspirator, maar ook gewoon’ een betrokken en betrouwbare partij om voor te werken.

De vele scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden worden afgewisseld met gezellige teamactiviteiten en uitdagende werkzaamheden waar jij je eigen stempel op mag drukken.

Jij, als Lead Engineer, bent samen met je team verantwoordelijk voor het productie-gereedmaken. Je zorgt voor het projectverloop van uitdagende projecten en stemt deze af met de verschillende stakeholders.

Als lead’ ben je tevens verantwoordelijk voor de output van je team. Please be advised we cannot hire Non-EU nationals without a valid residence and work permit.

Dit ga je doen als Lead Engineer Je inspireert en begeleidt je collega’s en zorgt voor een goede sfeer. Je signaleert knelpunten in processen en komt met verbetervoorstellen.

Je stelt afdelingsbudgetten op en bewaakt de kaders ervan. Je bent verantwoordelijk voor de gehele projectvoortgang van meerdere projecten : jij zorgt ervoor dat plannen worden bewaakt en gerealiseerd.

Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden, optimaliseren en verbeteren van teamprocedures. Je stimuleert continue verbetering van de werkzaamheden en zorgt ervoor dat de kennis van het team up-to-date is.

Je bent tevens verantwoordelijk voor de begeleiding en sturing van ETO-trajecten. Je beoordeelt en ontwerpt begrotingen en uitvoeringsplannen, waarin je ook kan adviseren en bijsturen.

 • Je neemt frequent deel aan projectteam-overleggen en bent verantwoordelijk voor het aansturen van engineerings-overleggen;
 • Je ondersteunt salesengineers van klantorganisaties. Dit vragen we van je als Lead Engineer Je hebt tenminste een HBO-opleiding werktuigbouwkunde of elektrotechniek succesvol afgerond.

  Je hebt een buitengewoon goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de liftenbranche.

  Ervaring als leidinggevende is een pré. Je kan erg goed communiceren op meerdere niveaus en met diverse stakeholders. Je organisatorische vaardigheden zijn erg goed ontwikkeld.

  Je kan prima zelfstandig werken maar werken in teamverband heeft toch écht je voorkeur. Je wordt gewaardeerd! Je gaat aan de slag bij een betrokken bedrijf waar je terecht komt in een erg leuk en gastvrij team.

  Als Lead Engineer heb je een afwisselende functie met veel vrijheid en zelfstandigheid. Er wordt geïnvesteerd in scholing en ontwikkeling zodat je nu, maar ook later de uitdaging vindt die je zoekt.

  Ook krijg je een goed salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) met prima secundaire arbeidsvoorwaarden!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier