Nachtdiensten Horecamedewerker Schiphol
HMSHost concepten
Schiphol
5 dagen geleden

Horecamedewerker met nachtbenen

Helaas mag niet iedereen naar binnen op Schiphol in de nacht. Maar jij wel! Als je ’s nachts nog fitter bent dan overdag ben je van harte welkom! We willen allerlei zaken namelijk ’s nachts verzorgen, en voorbereidingen zodat we gasten ’s ochtends meteen kunnen verwennen met de lekkerste broodjes.

En alles waar ze verder zin in hebben. Hakken, snijden, bakken, choppen, fileren, koken, blancheren en pureren, terwijl de rest van de stad snurkt.

Dat jij je slaap even uitstelt, is geen ramp. Zeker niet als je weet dat we onze night shifters tot 50% extra betalen. En ja, dat telt heel snel en heel lekker aan op je bankrekening! Daar kun je overdag heel wat leuks mee doen en kopen!

Wat ga je als Horecamedewerker doen?

Onder andere de mise en place voorbereidingen bij voor een aantal van onze stores verzorgen, zoals bij de Mediterranean Sandwich Bar, de Amsterdam Bread Co, de La Place en Harvest Market.

Tussen 21 : 30 en 06 : 00 uur. Samen met je collega nachtuilen zet je alles klaar voor het ontbijt en de lunch. Dat komt neer op fanatiek nachtelijk werk.

Waarbij je er natuurlijk voor zorgt dat alles op de juiste plek staat, zodat collega’s die ’s ochtends de slaap uit hun ogen wrijven, niet misgrijpen.

Hoewel gasten je zelden zien zij komen als jij gaat maak je ze dus wel blij. En dat wordt beloond. Met een toeslag tot maar liefst 50% bijvoorbeeld.

Daar kun je overdag heel wat leuks mee doen en kopen!

Wat heeft een Horecamedewerker nodig?

 • Zin om overdag te slapen; maar je werkt gemiddeld 2 tot 3 nachten per week.
 • Liefde voor eten en verse producten; daar werk je namelijk mee!
 • Je mikt goed; jouw mes landt in de tomaat, niet in je vingers.
 • Teamspirit : onze night shifters laten elkaar schitteren als sterren.
 • Een toffe hobby waar je die 50% extra salaris aan kunt besteden.
 • Onze Horecamedewerker krijgt

  Salaris per uur inclusief 8% vakantiegeld en exclusief nachttoeslagen :

  21 jaar en ouder - €11,80

  16 jaar - €5,46

  Plus tot wel de helft meer salaris dan collega’s die ’s nachts de ogen sluiten. Plus alles waar zij ook van profiteren. Zoals een week extra salaris, waar je niets, noppes én nada voor hoeft te doen, kortingen bij HMSHost horecalocaties, reiskosten en goede pensioen- en ziektekostenregelingen.

 • Bovendien zijn er volop doorgroeikansen. Bijvoorbeeld naar Shift Manager. En de sfeer? Die is informeel en super-collegiaal;
 • nachtuilen vormen een hecht team! En je ontvangt een vriendenbonus van €125,- netto per aangedragen nieuwe collega.

  Handig om te weten

  Binnen één week kan jij onze nieuwe collega worden! HMSHost vindt het belangrijk dat je weet wat er op je af komt voordat je jouw eerste stappen op de vloer’ zet.

  Wanneer je solliciteert nodigen we je uit om onze talent game te doorlopen. Deze uitnodiging ontvang je na bevestiging van jouw sollicitatie via onderstaande button ''solliciteer direct''.

  Na afronding van de talent game wordt er binnen een paar dagen contact met je opgenomen door het team van Schiphol. Het sollicitatieproces omvat één sollicitatiegesprek met de verantwoordelijke Hospitality Manager.

  Ben je aangenomen dan krijg je een gegarandeerde startdatum!

  En last but not least

  Als je op Schiphol wilt werken, heb je een Schipholpas nodig. Wij regelen de aanvraag, maar dat kan alleen als je de afgelopen acht jaar aaneengesloten bij een Nederlandse gemeente ingeschreven hebt gestaan.

  De screening die daarop volgt zodat je ook met pas achter de douane kan komen duurt zo’n twee weken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier