Vestigingsmanager uitzendbureau (techniek, industrie).
Flexibility
Veenendaal, Utrecht
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Voor een professionele en succesvolle vestiging van een landelijke uitzendketen zoeken wij een ervaren vestigingsmanager.

De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het resultaat van de vestiging. Je stelt samen met jouw team sales doelstellingen op en je stuurt hierop.

Je bewaakt de voortgang van de omzetdoelstellingen, houd de begroting in de gaten en coacht jouw team bij het behalen van de doelstellingen.

Je bent contactpersoon van de major accounts van de vestiging. Het overgrote deel van de opdrachtgevers is actief in de bouw, industrie en techniek.

Het gaat om een complexe en verantwoordelijke functie waarbij alle ingrediënten aanwezig zijn om heel succesvol te zijn.

Wij vragen

Je beschikt over meerjarige ervaring in de uitzendbranche. Je hebt een succesvol track record als het gaat om het behalen van omzetdoelstellingen en relatie management.

Je hebt inmiddels de overstap gemaakt naar een managementfunctie en dat smaakt naar meer. Je bent ambitieus en zet je tanden graag in een nieuwe uitdaging.

Je bent commercieel goed ontwikkeld, kunt goed organiseren en delegeren en je kan mensen inspireren en motiveren. Je hebt actuele kennis van relevante wetgeving.

Je hebt aantoonbaar hbo werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar ervaring in een managementfunctie. Je woont in de regio.

Wij bieden

Een uitdagende functie op een lokale vestiging binnen een grote, landelijke en professionele organsiatie. Naast een uitstekend salaris biedt deze werkgever prima secundaire voorwaarden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier