KPN zoekt financieel specialist in Houten
YoungCapital
Houten, NL
5 dagen geleden
source : Officevacatures

Als financieel specialist administratie ben jij het aanspreekpunt voor de organisatie van het betreffende bedrijfsonderdeel.

Je verzamelt, ordent, structureert een grote hoeveelheid gegevens uit diverse informatiebronnen tot first time right’ factuurvoorstellen.

Je adviseert als materiedeskundige over aansluitingen van de administratie op de informatiebehoefte van de stakeholders en levert voorstellen om processen te vereenvoudigen.

De squad - facturatievoorbereiding - is een van de teams binnen de unit Business Support Services. Business Support Services is opgesteld om Business Operations Customer Solutions & Transition (CS&T) maximaal te ondersteunen.

Waarbij CS&T verantwoordelijk is voor geïntegreerde diensten en specifieke oplossingen voor zakelijke klanten. De squad facturatievoorbereiding -

is een nieuw team dat klaargestoomd moet worden om de beste dienstverlening te leveren op het gebied van factuurvoorstellen (wat) en factuurprocessen (hoe) (scope : CS&T).

Naast het samenwerken met de betrokken en professionele collega’s van de squad aan inhoudelijke uitdagingen en het werken in een omgeving die voortdurend in beweging is, krijg je ook de kans om je verder te ontwikkelen.

De squad -facturatievoorbereiding werkt volgens de Agile filosofie; maar bepaalt zelf hoe ze hier invulling aan geven.

Functieeisen

 • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
 • Gevorderde kennis en ervaring met Excel;
 • Kennis en ervaring met verschillende systemen;
 • Mee kunnen denken met de organisatie en in staan voor verandering en verbetering.
 • De startdatum voor deze functie is maandag 3 september. De gesprekken vinden plaats op 22 en 23 augustus.

  Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een bruto salaris tussen €17,29 en €19,76, afhankelijk van ervaring;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Kans op overname door KPN;
 • Een fulltime baan voor 40 uur in de week;
 • Een mooie toevoeging op jouw cv.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier