Flex Verpleegkundige
Saffier
Den Haag, Nederland
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Werk je graag op verschillende afdelingen of zelfs verschillende locaties in Den Haag en bepaal je graag zelf welke diensten je werkt?

Als oproep verpleegkundige ben je flexibel en kies je zelf uit openstaande diensten (dag-avond-nacht-en weekenddiensten).

Voor jou staat de bewoner centraal. Je bent in staat om zelfredzaamheid te stimuleren en kunt goed luisteren. Uiteraard verwerk je de informatie en afspraken in zorg- of verpleegplannen.

Je kunt een coördinerende rol op je nemen richting de verzorging en verpleging.

Je wordt blij als anderen het naar hun zin hebben. Dat zit m in kleine dingen, zoals een gezellig praatje, goed contact met de familie of een fris idee.

Je hebt oog voor wat belangrijk is, oog voor wat telt. Kom je kennismaken?

Past dit bij jou?

Beschik jij over een mbo- of hbo-diploma Verpleegkunde niveau 4 of 5 of diplomeer je binnenkort? Heb je affiniteit met de ouderenzorg, kun je zelfstandig werken en is een flexibele baan precies wat je zoekt?

Dan willen we graag met je in gesprek en je meer vertellen over de mogelijkheden. Ook aan verpleegkundigen die op oproepbasis willen werken bieden we meteen een mogelijkheid tot een vast contract!

Ons aanbod

 • Flexibiliteit, want je bepaalt zelf je uren en diensten
 • Mogelijkheid op verschillende locaties in Den Haag te werken
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier