Engineer m/v
Start People
Apeldoorn, NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime Netwerk Engineer zorgtechnologie die ons bedrijf komt versterken.

Je werkt op locatie, werkgebied is heel Nederland, aan het ontwerpen en bouwen van een netwerk dat helemaal voldoet aan de prestatiewensen van de klant.

Denk daarbij aan het specificeren en installeren van IP telefonie oplossingen, netwerk infrastructuren en het inrichten van onze zorgcommunicatiesystemen en domotica.

Je communicatie, zowel mondeling als schriftelijk, is uitstekend en je bent klantgericht. Voor deze functie is veel eigen initiatief vereist, ben je pro-

actief in denken en doen en kun je goed zelfstandig functioneren in een team.

Binnen je functie stem je jouw werkzaamheden af met de projectleider en de klant. Heb jij kennis van virtualisatie (VM ware), routing, NAT virtualisatie en ga jij een technische uitdaging niet uit de weg?

Dan nodigen wij je uit om te solliciteren!

Wie ben je?

 • Kennis van Voice over IP
 • Kennis van Virtualisatie (VM Ware en NAT)
 • Kennis van Routing;
 • Beschikking over rijbewijs
 • CCNA is een pré
 • Over het bedrijf

  Onze relatie ontwerpt, installeert en programmeert zorgcommunicatiesystemen in combinatie met Private GSM systemen, VOIP telefonie, toegangscontrole, videobewaking en observatie en dwaaldetectiesystemen.

  Zij zitten gevestigd in de gemeente Brummen. Een klein dorpje tussen Apeldoorn en Zutphen.

  Ze staan garant voor een uitstekende werksfeer waar werk en humor hand in hand gaan. Er is veel ruimte voor je eigen ontwikkeling, het deelnemen aan opleidingen, trainingen en cursussen is onderdeel van je functie en je vindt het leuk om je kennis steeds verder uit te diepen.

  Wat bieden wij jou?

  het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vaste aanstelling.Je salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

  Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 25 vrije dagen en 13 ADV dagen per jaar.

  Deel deze vacature

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier