Verzorgende Somatiek 24-28 uur
AxionContinu
Leidsche Rijn, NL
3 dagen geleden

Je bent trots op jouw vak en gedreven om cliënten de beste zorg te leveren. Als Verzorgende IG werk je voor deze vacature in Woonzorgcentrum De Drie Ringen in Leidsche Rijn.

Op deze moderne nieuwe locatie, vlakbij winkelcentrum Terwijde en het Maximápark, zijn 57 appartementen waar bewoners 24 uur per dag de zorg ontvangen die zij nodig hebben, op basis van de indicatie.

De appartementen zijn geschikt voor zowel paren als alleenstaanden. In zes appartementen wordt intensieve zorg ('verpleeghuiszorg') gegeven.

We hebben ruimte voor een contract van 24-28 uur, waarbij direct een vast contract een mogelijkheid is. De uren bepalen wij graag samen in overleg met jou.

Daarbij houden we rekening met de wensen en verwachtingen van cliënten en zoeken we naar een match met jouw wensen en behoeften.

Wil je eerst een dag vrijblijvend meelopen? Stuur jouw CV in via de sollicitatiebutton en vermeld dit bij de opmerkingen.

Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie & Herstel, Verzorgd Wonen en Thuis (begeleiding bij zelfstandig wonen en thuiszorg).

Wij zijn 'Optimisten in de zorg'. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden. We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen.

We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan. En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen.

Klik hier voor een kaart met de locatie.

Jouw functie

Je bent samen met de collega’s in jouw team verantwoordelijk voor de zorg voor de bewoners. Je zorgt ervoor dat ze zoveel mogelijk zelfstandig kunnen wonen en ondersteunt ze waar nodig.

Ook begeleid je leerlingen en stagiaires.

Jij :

 • bent (binnenkort) in het bezit van een diploma MBO-niveau 3 Verzorgende
 • volgt de ontwikkelingen in jouw vakgebied en deelt jouw kennis en ervaring graag met jouw collega's
 • Wij bieden

  Een werkomgeving met veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We kunnen je meer dan 75 opleidingen en trainingen in eigen huis aanbieden.

  Twee keer per jaar is er de mogelijkheid om te solliciteren voor de interne opleiding Verpleegkundige niveau 4. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

 • Wij bieden jou FWG schaal 35
 • Direct een vast contract behoort tot de mogelijkheden
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een pensioenregeling bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW)
 • Korting op verzekeringen bij Centraal Beheer en IZZ Zorgverzekering
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer vanaf een bepaalde reisafstand
 • Waardering voor jou op meerdere momenten in het jaar, bijvoorbeeld met een teamuitje of een attentie ter gelegenheid van de Dag van de Verpleging
 • En... wij verrassen je regelmatig met iets leuks!
 • Van nieuwe medewerkers wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd (kosten worden vergoed). Ook zijn wij wettelijk verplicht onderzoek te doen naar jouw arbeidsverleden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier