Juridisch kwaliteitsmedewerker jeugd
YACHT
Twente, NL
3 dagen geleden

Over de functie

Voor een Twentse gemeente zoekt BMC een juridisch kwaliteitsmedewerker jeugd. Uitgangspunt in eerste instantie is 8 uur per week.

Het zou in overleg en afhankelijk van de werkvoorraad uitgebreid kunnen worden tot 12 uur per week. Het gaat vooral om toetsing van beschikkingen en juridisch advies voor verschillende zaken en vragen die er leven bij het team jeugdzorg.

Inzet is per zsm tot maart of april.

Functie-eisen

Wij zoeken een ervaren jurist of juridisch kwaliteitsmedewerker die de jeugdwet van binnen en buiten kent. Je hebt ruime ervaring met de beschreven werkzaamheden en hebt deze werkzaamheden eerder uitgevoerd bij andere gemeenten.

Je bent per direct inzetbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Inschaling conform car uwo.

Bedrijfsinformatie

BMC Sociaal Domein is specialist binnen het sociaal domein. We hebben contacten binnen alle gemeenten en zorgen er op die manier voor dat onze professionals op leuke en uitdagende opdrachten kunnen werken.

We zijn een betrokken werkgever en vinden het belangrijk dat jij als onze professional op de juiste plek zit.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier