Dienstverlenende financieel specialist met onderwijs affiniteit/ervaring pt-ft
Flexibility
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Voor een informele en professionele dienstverlenende organisatie in de Midden-Betuwe zoeken wij een praktisch ingestelde en dienstverlenende financieel specialist.

Het gaat om een uitdagende functie met volop ruimte voor verdere groei en ontwikkeling.

Je bent de steun en toeverlaat voor opdrachtgevers (overwegend not for profit organisaties) bij operationele ad-hoc vragen en vraagstukken op financieel gebied.

Je bent betrokken bij het uitvoeren en monitoren van de AO / IC en de P&C cyclus en alle daaraan gerelateerde werkzaamheden.

Je levert een actieve bijdrage aan het opstellen van jaarrekeningen, begrotingen, tussentijdse cijfers, meerjarenplannen en rapportages.

Je verzorgt de financiële administratie en zorgt voor eventule (her-)inrichting van de administratie. Je adviseert het management op financieel gebied.

Je bent ook betrokken bij onderwerpen die buiten het financiële domein vallen en die daaraan gerelateerd zijn.p het gebied van financiële administratie, verslaglegging en planning & control.

Wat vragen wij

Je beschikt over ten minste 4 jaar ervaring op het gebied van financiële administrattie, verslaglegging en planning & control.

Je hebt een afgeronde HBO studie in de richting bedrijfseconomie, accountancy of vergelijkbaar. Je beschikt over uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden.

Je bent klantvriendelijk en hebt gevoel voor commercie. Je hebt bij voorkeur kennis van Exact Globe en Afas. MS Excel heeft geen geheimen voor je. Je hebt rijbewijs B.

Wat bieden wij

Naast een bijzonder uitdagende en dynamische functie biedt de organisatie uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en prima ontwikkelingsmogelijkheden.

Uitzendbureau Flexibility Vallei en Rijn is al jarenlang succesvol op het gebied van werving, selectie, uitzenden, referentieonderzoek, assessments en bemiddeling.

Wij zijn een modern uitzend- en werving & selectiebureau dat zich onderscheidt door zijn professionele en complete aanpak voor zijn opdrachtgevers.

Voor kandidaten biedt Uitzendbureau Flexibility Vallei en Rijn optimale ondersteuning bij het realiseren van een nieuwe loopbaanstap.

Uitzendbureau Flexibility Vallei en Rijn is ABU-lid en ISO-gecertificeerd.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier