Supplier quality engineer
Voort
Ruurlo, NL
1 dag geleden
source : Techniekvacaturebank

De rol van Supplier Engineer is een relatief jonge functie; dit biedt ruimte om mee te denken in de definitieve invulling.

In deze positie ben je er, samen met je collega Supplier Engineer, verantwoordelijk voor dat alle ingekochte producten technisch in orde zijn.

Waarbij jij je specifiek richt op de elektronische componenten (o.a. PCB’s, spoelen, kabels, sensoren). Je stelt de juiste keuringsparameters vast voor de inkomende keuringen en bent betrokken bij het vrijgeven van product- / leverancierscombinaties.

Je treedt op als projectleider bij relevante 8D’s en hebt een pro-actieve rol in het opzetten van kwaliteitsverbeteracties.

Je acteert adequaat en kwalitatief goed bij het afhandelen van kwaliteitsproblemen bij leveranciers, hiervoor bezoek je hen regelmatig.

Je bent in staat de belangen juist in te schatten in je contact met leveranciers, bent een kritisch klankbord voor R&D en werkt nauw samen met inkoop.

Meedenken over nieuwe ontwikkelingen, wijzigingsvoorstellen intern begeleiden en gesprekspartner van directie tot productie zijn tevens belangrijke aspecten in deze functie. Je hebt invloed!

Functieeisen

Voor deze functie vragen wij :

 • Afgeronde technische Bachelor of Masteropleiding en affiniteit met en kennis van elektronica, bijvoorbeeld Elektrotechniek, Technische Natuurkunde, Industrial Engineering, Production Engineering of vergelijkbaar, eventueel aangevuld met Green Belt (of bereid deze te behalen)
 • Minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Kennis van Elektronica componenten;
 • Goede communicatieve en contactuele vaardigheden op diverse niveaus;
 • Je hebt kennis van en / of interesse in kwaliteitsinstrumenten (bijv. 8D, FMEA, Pareto en 5S, statistische technieken en Lean Six Sigma);
 • De volgende vaardigheden zijn op jou van toepassing : goed probleemoplossend vermogen, in staat prioriteiten te bepalen, flexibel, projectmanagement-skills;
 • Het bezoeken van leveranciers (met name binnen Nederland) is onderdeel van de functie, gemiddeld één dag per week;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist.
 • Bedrijfsomschrijving

  Onze opdrachtgever is een innovatieve en private onderneming die, gedreven door de behoefte van hun klanten en markten, een breed assortiment van high-tech instrumenten ontwikkelt, produceert en vermarkt.

  Er wordt geproduceerd op klantspecificatie waardoor vrijwel geen enkele order identiek is. Naast deze hoofdvestiging zijn er over de wereld verspreid diverse dochterondernemingen, distributeurs en servicebureaus.

  De afdeling : Research & Development (R&D) is een jonge, dynamische en innovatieve afdeling (35 FTE) en omvat alle technische disciplines die nodig zijn voor het ontwikkelen van nieuwe producten.

  De afdeling is verdeeld in vier verschillende vakdisciplines. Samen met Marketing & Sales, Engineering, Inkoop, Productie en externe partijen werkt de afdeling R&D aan het totale traject van idee tot in productie nemen.

  Arbeidsvoorwaarden

  Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen.

  Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak.

  En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • vakantiedagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier