Accountmanager Mediabureaus
Telegraaf Media Groep
Amsterdam, The Netherlands
4 dagen geleden

Al onze klanten succesvol. Een ambitieuze doelstelling, maar wel één waar wij bij TMG heilig in geloven. Daarom richten wij binnen onze sales afdeling kersverse salesteams op.

Dat zijn kleine klant gedreven teams waar hard en slim gewerkt wordt aan deze gezamenlijke missie. En deze teams zijn nog niet compleet, wij zoeken nog een Accountmanager Mediabureaus!

Dit ga je zoal bij ons doen

De tijd van klassieke verkoop is voorbij. Als Accountmanager zoek jij nadrukkelijk de samenwerkingen op met de Mediabureaus.

In die uitdaging sta je niet alleen want je team bestaat behalve uit vijf Accountmanagers ook uit een Teamlead en een Trading Director.

Wij hebben de stip op de horizon gezet maar de reis ernaartoe belooft een avontuurlijke te worden waarin we gaan experimenteren, vallen en snel weer opstaan.

Waarbij we samen groeien en vooral ook veel plezier gaan hebben. Een team, een taak!

Wat ga je nog meer doen?

 • Zorgen voor een maximaal volume aan opdrachten vanuit de mediabureaus.
 • Vertalen van opdrachten naar complete briefings voor je sales collega’s.
 • Ontdekken en herkennen van trends in de markt om die samen met het team weer te vertalen naar een nog betere dienstverlening richting de mediabureaus.
 • Genereren van leads door middel van calls-en klantbezoeken.
 • Wat wij van je vragen

 • Hbo+ / wo werk- en denkniveau.
 • Fulltime beschikbaarheid.
 • Ruime ervaring in het schrijven van briefings, opgedaan in de media.
 • Groot netwerk van mediabureaus.
 • Naast bovenstaande must haves laat jij je het beste omschrijven als een gedreven, enthousiaste teamspeler die niet alleen hard maar ook erg slim werkt.

  Je hebt een agile mindset, werkt gestructureerd en hebteen brede kennis van branded content en digitale oplossingen.

  Wat kun jij van ons verwachten?

  We willen er voor zorgen dat jij elke dag met plezier naar TMG gaat. Daarvoor hebben we een plek gecreëerd waar iedereen zich thuis voelt en waar we met zijn allen werken aan een gezamenlijke missie.

  Er liggen in deze rol meerdere mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zoals het volgen van trainingen en opleidingen.

  Jouw welzijn is voor ons van belang. Zo kun je gebruik maken van onze in-house sportschool, hebben we een eigen fysiotherapeut en is er een grote keuze aan gezonde gerechten tijdens de lunch.

  Vanzelfsprekend krijg je ook een passende beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Interesse

  Solliciteer nu als je interesse hebt in deze functie. Heb je vragen neem dan contact op met Alwin de Gruijl, Corporate Recruiter via a.

  de.gruijl tmg.nl of 06-82949018.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier