Researchverpleegkundige Longziekten - Longziekten
Erasmus MC
Rotterdam, Netherlands
5 dagen geleden

Functie inhoud

Je bent de onmisbare schakel in ons dynamische researchteam en wil graag onderdeel zijn van samenwerkende en gemotiveerde collega’s.

Je bent betrokken bij het gehele traject van een klinische trial. Je werkzaamheden als researchverpleegkundige bestaan uit het voorbereiden, uitvoeren, evalueren en coördineren van verschillende fases van klinisch wetenschappelijk onderzoek bij patiënten.

Wij werken volgens de geldende nationale en internationale wet- en regelgeving (GCP) waarbij de veiligheid van de patiënt en een patiëntgerichte benadering belangrijk zijn.

Tevens monitoren wij thoraxbreed studies. Je neemt deel aan overlegstructuren, onderhoudt contact met de diverse interne en externe disciplines, waaronder ook de betreffende uitvoerende farmaceutische firma.

Werkomgeving

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen.

In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

Je komt op de afdeling Longziekten te werken in een team met 6 researchverpleegkundigen, 3 data-assistenten en een administratief medewerker.

Je werkt nauw samen met de longartsen en verpleegkundig consulenten. Op de afdeling Longziekten worden farmaceutische studies en investigator initiated studies uitgevoerd.

Er worden onderzoeken uitgevoerd in samenwerking met andere onderzoekscentra in Nederland en het buitenland.

Profiel

Je bent een enthousiaste hbo verpleegkundige die initiatief toont, een teamplayer is, zorgvuldig is en het leuk vindt om zich te ontwikkelen in klinisch onderzoek.

Je bent flexibel en beschikt over goede contactuele eigenschappen. Het diploma researchverpleegkundige is een pre. Je hebt een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.

Kennis van GCP is een vereiste evenals ervaring met klinische studies.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en / of relevante registraties zoals BIG / RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Wat bieden wij

Wij bieden een fijne werksfeer in een gemotiveerd en betrokken team. In eerste instantie gaat het om een tijdelijke aanstelling van een jaar, waarbij, bij goed functioneren, een aanstelling voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort.

Het bruto maandsalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en wordt ingeschaald in schaal 8 (maximaal € 3.476,- per maand bij een volledige werkweek van 36 uur) of schaal 9 (maximaal € 3.

933,- bij een volledige werkweek van 36 uur). Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget en studiemogelijkheden.

De zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier