Stilstandmanager Coated Products IJmuiden
Tata Steel
Alkmaar, Nederland
2 uur geleden

Ben jij de proactieve organisator die we zoeken om onze geplande stilstanden soepel te laten verlopen?

Wat ga je doen?

In jouw functie als Stilstandsmanager ben jij de drijvende kracht bij het voorbereiden, plannen en begeleiden van diverse grote geplande Onderhoudsstilstanden bij Coated Products.

Jij bent verantwoordelijk voor zowel de jaarstilstanden als voor de 9-wekelijkse stilstanden bij de drie verschillende Dompelverzinklijnen.

Deze stilstanden zijn niet tegelijk, waardoor je ongeveer iedere drie weken een stilstand hebt. Het is een stevige uitdaging om een nauwkeurige afstemming te verkrijgen tussen de productieorganisatie, de beheerorganisatie en de diverse uitvoerende firma’s.

Tevens richt je je op het professionaliseren van het totale onderhoudsproces en de stilstandsorganisatie binnen Coated Products door het doen van verbetervoorstellen.

Vanuit jouw helikopterview kom je tot nieuwe inzichten die leiden tot lange termijn oplossingen. Verder fungeer je als proceseigenaar van het stilstandmanagementproces waarbij je zowel verbetervoorstellen inbrengt als verbetervoorstellen implementeert binnen Coated Products.

Waar jij over drie jaar staat?

Jij hebt er voor gezorgd dat het gepland onderhoud nog veiliger wordt uitgevoerd door naleving en verbetering van de veiligheidsprocedures.

De planning is zo nauwkeurig dat er eerder opgeschaald kan worden als het gaat gaat om lopende issues. De geplande stilstanden worden steeds beter benut en uitloop wordt tot een minimum beperkt.

Herken jij jezelf hierin?

Als Stilstandsmanager ben jij een organisatietalent, werk je gestructureerd en weet je overzicht te bewaken tussen de verschillende projecten.

Daarbij ben je in staat om draagvlak te creëren en daadwerkelijke veranderingen te begeleiden en te implementeren. Daarnaast :

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding in een technische richting.
 • Heb je bij voorkeur enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je hebt kennnis van planningssystemen en onderhoudsprocessen.
 • Je ben tactisch, houd je aan je afspraken en weet effectief te communiceren met alle stakeholders op alle niveaus.
 • Je bent resultaatgericht en schrikt niet van strakke doelstellingen in een dynamische omgeving.
 • Wat bieden wij jou?

  Wat bieden wij jou? De grootte van het terrein in combinatie met de diversiteit aan techniek is uniek in Nederland, dat betekent dat jouw werkplek een absoluut unieke werkomgeving is. Daarnaast :

 • Veel vrije tijd, omdat naast je 26 vakantiedagen en 11,5 ADV dagen ook tijd opbouwt door middel van de flexuren regeling van Tata Steel
 • Volop doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan het volgen van cursussen en opleidingen en doorgroeien naar een hogere functie
 • Een salaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring is. Het basis bruto maandsalaris voor deze functie valt tussen de € 3.
 • 700,- en € 6.200,- bruto, dit is exclusief toeslagen

 • Naast een variabele winstdeling krijg je een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding
 • Wordt 2 / 3 van je pensioenpremie betaald door Tata Steel
 • Wij vinden vitaliteit bij onze medewerkers belangrijk. Daarom krijg je niet alleen een tegemoetkoming in de zorgkosten, maar bieden wij je ook korting op een sportschool abonnement én kun je deelnemen aan de gezamenlijke sportactiviteiten, zoals o.

  a. golf, hockey, hardlopen en roeien.

  Wat is jouw werkomgeving?

  Jouw team :

  In deze functie ben je de enige in deze rol. Uiteraard heb jij teams om je heen die jou ondersteunen bij de functie. Je schakelt daarom veel met de beheerteams en de operatie.

  De fabriek Coated Products is een dynamische omgeving waarin zowel kwaliteit als kwantiteit van groot belang is. Doordat de fabriek de laatste stap is voor de eindklant brengt het extra uitdagingen met je mee.

  Wil je meer weten over deze uitdaging? Onze collega Daniel verteld hier meer in zijn blog!

  Jouw fabriek :

  Afdeling Coated Products is onderdeel van Manufacturing Rolling & Coating. Hier wordt het eindproduct geproduceerd voor de externe klant.

  Coated Products bestaat uit meerdere dompelverzinklijnen, een verflijn en een logistiek servicecenter. Wij krijgen rollen staal aangeleverd van de afdeling Koudbandwalserij en wij leveren het eindproduct aan onze klant in voornamelijk de automotive en bouwindustrie.

  Het is onze uitdaging om onze klanten rollen staal met de gevraagde kwaliteit te leveren op de afgesproken tijd.

  Solliciteren of meer weten?

  Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan direct! Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan telefonisch of via Whatsapp contact op met Maxime Pols, +31631133326.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier