Reachtruckchauffeur
Start People
Leerdam, NL
4 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

Ben jij opzoek naar een baan als reachtruckchauffeur en kun jij per direct starten? Dan hebben wijbij FrieslandCampina te Leerdam een leuke vacaturen open staan!

Als Reachtruckchauffeur verzamel, controleer en maak je de orders klaar voor verzending, en breng je goederen naar de juiste locaties.

Naast je werkzaamheden als Reachtruckchauffeur verricht je ook andere veelvoorkomende magazijnwerkzaamheden.

Bij FrieslandCampina Leerdam werkt men hard maar er wordt ook veel gelachen.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris : €13,67 bruto per uur (exclusief de ploegentoeslagen)

 • 36 uur per week;
 • Reiskostenvergoeding : € 0,19 per kilometer. Dit geldt ook wanneer je met het ov reist. Wij kunnen een maximale vergoeding van € 11,40 per dag bieden.

  Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast? Solliciteer dan via onderstaande button en laat je cv en een korte motivatie achter waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze vacature!

  Vaardigheden

  Ben jij op korte termijn beschikbaar om te starten, woon jij in de omgeving van Leerdam, en heb jij een geldig reachtruckcertificaat+ recente rijervaring?

  dan zijn wij opzoek naar jou!

  Verder zoeken wij iemand die fulltime wilt werken in een 4- ploegendienst.

 • Iemand die secuur werkt en veiligheid erg belangrijk vind;
 • Iemand die flexibel is in de uit te voeren werkzaamheden;
 • En bovenal zoeken wij naar een betrouwbaar persoon.

  Over de werkgever

  In 1872 startten een aantal melkveehouders in Noord-Holland een coöperatie. Sindsdien is FrieslandCampina uitgegroeid tot één van de grootste zuivelbedrijven ter wereld.

  De producten van FrieslandCampina worden verkocht in meer dan 100 landen. Of het nu gaat om een pakje boter, voorverpakte kaas, (biologische) melk, babyvoeding of de gele room tussen tompouces, op iedere afdeling kom je wel een product tegen wat (indirect) herleidbaar is naar een van de FrieslandCampina fabrieken.

  Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

  FrieslandCampina Leerdam is een kaasfabriek. Vanuit het hele land wordt kaas hier bezorgd om gesneden en verpakt te worden.

  De logistieke afdeling draagt zorg voor het in -en uitladen van de kazen. De kazen worden in de fabriek versneden en verpakt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier