Horeca medewerker De Hoge Veluwe
Tempo-Team
Hoenderloo gem. Ede, Gelderland, NL
1 dag geleden

Als je op de Veluwe woont, is de kans groot dat je al eens een dag doorgebracht hebt in het prachtige Stichting Nationale Park de Hoge Veluwe! In het begin van de 20e eeuw aangelegd als privé jachtterrein, maar nu een toeristische trekpleister.

Op het park bevindt zich ook het Kröller Müller museum, met werken van o.a. Pablo Picasso en Vincent van Gogh en één van de grootste beeldenparken van Europa.

Al met al goed voor ruim een half miljoen bezoekers per jaar! In het Park Paviljoen kunnen de bezoekers terecht voor een heerlijke lunch of diner, verkoelende drankjes of gewoon een lekker kopje koffie.

Hier ga jij aan de slag!

Wat bieden wij jou

 • Een toffe baan voor het hele seizoen!
 • Een leuke werklocatie. Fun!
 • € 10,45 per uur. Lekker!
 • Interessante opleidingen en trainingen.
 • Elke week je salaris! Ca$hen!
 • Wie ben jij

  Je bent een gastvrije horeca medewerker en je vindt het leuk om mensen blij te maken. Verder :

 • Ben je woonachtig in de regio Otterlo / Ede / Arnhem / Apeldoorn.
 • Heb je er zin in!
 • Wat ga je doen

  Werken in het Park Paviljoen, dat is kilometers maken! Dit doe je tussen 08.30-21.30 uur in wisselende diensten. Natuurlijk ook in de weekenden en op feestdagen.

  Omdat het park zoveel moois biedt, blijft er bij mooi weer geen plekje onbezet. Aan jou om razendsnel de gasten te herkennen die net vertrekken, zodat je het tafeltje meteen klaar hebt staan voor de volgende gasten.

  Die overigens nooit lang op zich laten wachten. Zet je stappenteller maar vast aan! Je zorgt ervoor dat het de gasten aan niks ontbreekt en je bent één met jouw collega’s in de keuken.

  Zodra jij een bestelling hebt ingevoerd, gaan zij voor je aan de slag. Al snel kan je de bestelling ophalen! Ondertussen staat de volgende bestelling voor je klaar en zo ben je de hele dag druk bezig.

  Soms is er ook een zakelijke bijeenkomst, waarbij jij die vriendelijke gastheer / -vrouw bent die ervoor zorgt dat het buffet precies op tijd klaar staat.

  Waar ga je werken

  Stichting Nationale Park de Hoge Veluwe : In het begin van de 20e eeuw aangelegd als privé jachtterrein, maar nu een toeristische trekpleister.

  Op het park bevindt zich ook het Kröller Müller museum, met werken van o.a. Pablo Picasso en Vincent van Gogh en één van de grootste beeldenparken van Europa.

  Al met al goed voor ruim een half miljoen bezoekers per jaar!

  Sta jij te popelen om hier aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen? Bel of app mij, Olav Derks, via 06 12 16 68 43.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier