Chauffeur C levensmiddelen
Teamflex
Hoofddorp
4 dagen geleden
source : Monsterboard

Als chauffeur bij deze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het afleveren van eten en drinken bij restaurants, cafés, ziekenhuizen en sportkantines.

Je rijdt in een goed onderhouden vrachtwagen op meerdere routes door de regio en maakt onze klanten blij met hun bestelling! Je start elke dag vanuit het distributiecentrum van de opdrachtgever.

Daar laad je de producten in die afgeleverd moeten worden bij de klanten. Je controleert vooraf goed of je alle producten in de juiste hoeveelheden en kwaliteit hebt ontvangen.

Vervolgens ga je op pad en bezorg je de producten. Je gedraagt je als een goede chauffeur op de weg en krijgt (en neemt) de tijd om de producten netjes af te leveren.

Service staat hierbij voorop en tijd voor een kop koffie bij de klant is er zeker. Aan het einde van je werkdag lever je de vrachtwagen netjes af op het distributiecentrum en lever je de bijgehouden rapportages in bij je teamleider.

Je bent in bezit van een geldig rijbewijs C / CE met code 95. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent technisch voldoende onderlegd om kleine reparaties aan de vrachtwagen uit te voeren.

 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent betrouwbaar. Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar. een uitdagende werkomgeving;
 • tijdige salaris betaling; training en scholing; betrokkenheid; korte lijnen; afspraak is afspraak. Teamflex is dé opleider en detacheerder in transport, logistiek, bouw en techniek.

  Teamflex is een moderne werkgever. Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-uren.

  Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing. Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend kledingpakket.

  Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan. Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en / of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier