Eerste Monteur Werktuigbouwkunde, Venlo
ENGIE
Kantoor Venlo , Venlo, Limburg, Netherlands
2 dagen geleden

Dit ga je doen als Eerste Monteur Werktuigbouwkunde Als Eerste Monteur Werktuigbouwkunde in de Klant Specifiek Werk (KSW) ploeg ben jij zelfstandig verantwoordelijk voor het uitvoeren van klussen en kleine projecten.

De KSW ploeg houdt zich bezig met klussen en kleine projecten uiteenlopend van een aantal uur tot een paar weken. Deze klanten bevinden zich allemaal in Noord Limburg of de regio Helmond en zijn divers van aard.

Je start de dag op het kantoor in Venlo of vanuit thuis waar jij in je eigen bus stapt en gaat op weg naar de eerste klant.

Zo kan het voorkomen dat je in de ochtend een leiding vervangt in een logistieke hal maar in de middag de voorbereidingen treft voor een groter project waar je een aantal dagen aan gaat werken.

Jouw werkzaamheden als Eerste Monteur Werktuigbouwkunde KSW bestaan uit :

 • Het uitvoeren van klussen en kleine projecten gericht op WT installaties waarbij je rekening houdt met de geldende veiligheidsvoorschriften, klanteisen en kwaliteitsnormen.
 • Zorgdragen voor vervangingen, aanpassingen aan en uitbreidingen van bestaande werktuigbouwkundige installaties zoals luchtbehandeling, verwarming en sanitaire installaties.
 • Zorgen voor een opgeruimde en schone werkplek en installatie. Daarnaast zorg je voor een sluitende schriftelijke rapportage welke je aanlevert bij de werkvoorbereider.
 • Binnen jouw rol is relatiebeheer belangrijk en je zorgt ervoor dat je goed met de klant overweg kunt, ook op de langere termijn.
 • Als Eerste Monteur Werktuigbouwkunde zorg je voor voldoende capaciteit en ervaring op de werkvloer. Het kan dan ook voorkomen dat je samenwerkt met andere monteurs of leerlingen meeneemt en het vak leert.
 • Dit breng je mee

 • Je hebt een MBO-3 opleiding in de richting Werktuigbouwkunde of Installatietechniek afgerond.
 • Je hebt kennis van Werktuigbouwkundige installaties in utiliteitsgebouwen.
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt voldoende kennis van de diverse installaties om klussen en kleine projecten op te pakken.
 • Je bent flexibel ingesteld en wilt samen met het team uitmuntende service leveren.
 • Je bent klantgericht en communicatief vaardig.
 • Je bent een teamplayer en hebt een flinke dosis humor.
 • Je bent in bezit van rijbewijs B en woonachtig in Noord-Limburg of de regio Helmond.
 • Wat bieden wij je Je komt te werken in een klein en gezellig team waar mensen elkaar willen helpen. Samen met je collega’s op kantoor in Venlo en in de buitendienst ben je verantwoordelijk voor het in topstaat houden en verbeteren van de installaties bij diverse klanten.

  Het werk is afwisselend, jouw mening als techneut telt en flexibel werken is in overleg mogelijk. Daarnaast bieden wij je persoonlijke begeleiding en heeft ENGIE ontwikkeling en scholing van haar medewerkers hoog in het vaandel staan.

  Daarom krijg je bij ENGIE de mogelijkheid om diverse trainingen en cursussen te volgen zodat jij je als techneut verder kunt ontwikkelen.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarbij horen ook een tablet en telefoon van de zaak en heb je de beschikking over een eigen werkbus (deze mag je ook gebruiken voor woon-werk verkeer).

  Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten.

  En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier