Word vrijwilliger bij Belastingservice FNV
FNV
Heel Nederland
1 dag geleden

Bij de Belastingservice FNV helpen zo'n 4500 getrainde vrijwilligers jaarlijks ruim 100 duizend leden gratis met hun belastingaangiften, toeslagen en belastingvragen.

We zijn al meer dan 50 jaar een begrip in Nederland. Jij kunt deel uitmaken van ons team in een tijdelijke functie of voor langere tijd, bij jou in de buurt.

We zoeken mensen voor de volgende functies :

Belastinginvuller

Als belastinginvuller help je FNV-leden in de periode maart en april met het invullen van hun belastingaangiften en toeslagen.

Dit doe je in teamverband op een FNV-invullocatie in je eigen woon- of werkomgeving, op momenten dat het jou uitkomt. Voor deze functie moet je minimaal vijf dagdelen per invulseizoen beschikbaar zijn.

Coördinator

Als coördinator ben je contactpersoon tussen de FNV-werkorganisatie en de vrijwilligers in je eigen regio. Je organiseert en regelt alle werkzaamheden die nodig zijn om van de invulactiviteiten een succes te maken.

Denk aan het maken van afspraken met zaaleigenaren of het inroosteren van vrijwilligers. Je hoeft voor deze functie geen fiscale kennis te hebben, wel communicatieve en organisatorische talenten.

Budgethouder

De budgethouder is verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen van Belastingservice FNV in de eigen regio. Naast afstemming over financiële zaken met de FNV-

werkorganisatie, stel je onder andere de begroting op voor je regionale werkgroep, regel je de betalingen van rekeningen en bewaak je de kosten.

Gastheer / gastvrouw

Als gastheer of -vrouw ben jij het vriendelijke gezicht van Belastingservice FNV op de invullocatie. Jij heet de leden die aangiften komen doen welkom, biedt ze koffie aan en brengt ze naar de invuller.

Je kunt je laten inroosteren op de dagen die jou schikken.

ICT-vrijwilliger

Voor het invullen van aangiften wordt gebruik gemaakt van laptops en printers. We zoeken dan ook vrijwilligers die eenvoudige reparaties aan laptops en printers kunnen uitvoeren, software kunnen installeren en gebruikers kunnen uitleggen hoe de apparatuur werkt.

pdf)

Telefonische afsprakenmaker

Tijdens de piekperiode van Belastingservice FNV in maart en april ontstaan soms wachttijden aan de telefoon. Om goede service kunnen te blijven verlenen, zoeken we mensen die mensen telefonisch te woord willen staan.

In veel gevallen kan dit vanuit huis.

Heb je interesse?

Neem contact op met coördinator , of

Voor je aan de slag gaat

Krijg je trainingen en begeleiding om jouw functie goed te kunnen uitvoeren

Moet je FNV-lid zijn. Nog geen lid? Kijk dan op

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier