Flexibele Medewerker Afwas | Oostwegel Collection
Oostwegel Collection
Valkenburg, NL
3 dagen geleden

Ter uitbreiding van ons team in de spoelkeuken zijn wij 1 september op zoek naar een flexibele en stressbestendige collega.

We hebben mogelijkheden voor kandidaten met en zonder ervaring in de spoelkeuken.

Als Medewerker Afwas hou je je natuurlijk bezig met de vaat. Je sorteert het vuile serviesgoed en spoelt het voor met de hand.

Het schoonmaken hoef je niet met de hand te doen, daarvoor maak je gebruik van onze moderne afwasstraat! Zo zorg je ervoor dat de keuken en het restaurant altijd voldoende schone materialen ter beschikking heeft.

Tussendoor en natuurlijk ook na je dienst zorg je voor een schone werkplek en breng je het afval naar de daarvoor bestemde plek

Wij vinden een fijne, gemoedelijke werksfeer erg belangrijk, zodat het plezier in je werk ook

voelbaar is voor onze gasten. Er is binnen ons hotel weinig verloop en een goede samenwerking tussen de verschillende afdelingen.

Wie ben jij?

Jij weet van aanpakken en doet dit met een glimlach. Je weet stress goed te handelen en kunt naast zelfstandig, ook goed in een team werken.

Als organisatie opereren we in de topgastronomie, dus ook jij streeft naar perfectie in je werk.

Wat bieden wij jou?

Geen dag is hier hetzelfde. Je gaat werken in een internationale omgeving, want de gasten komen uit alle hoeken van de wereld.

Wij bieden je een salaris conform je ervaring en reiskostenvergoeding (afhankelijk van de reisafstand woon-werkverkeer).

Wanneer je meer werkt dan je contracturen, worden deze uren bijgeschreven als tijd-voor-tijd. Je werkt in wisselende diensten, het rooster wordt altijd ruim twee weken van tevoren bekend gemaakt.

Daarnaast ontvang je 20% personeelskorting in onze hotels en restaurants en korting op diverse collectieve zorgverzekeringen.

Tevens zijn er interne en externe trainings- en doorgroeimogelijkheden middels onze eigen Talent Factory.

Onze leuke extra’s :

 • De Oostwegel Collection-personeelspas met diverse kortingen bij bedrijven in de regio;
 • Binnen ons familiebedrijf vieren wij samen jouw verjaardag en werkjubileum;
 • Een mooi kerstgeschenk;
 • Een spetterend personeelsfeest;
 • Mocht je ook benieuwd zijn naar onze andere huizen, dan bieden we je de mogelijkheid om waar nodig ingezet te worden in onze andere internationale hotels en restaurants.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier