Schoonmaak
Hago
Velp, NL
3 uur geleden

Betreft : schoonmaak, schoonmaker, schoonmaakmedewerker, parttime, Velp

Voor een van onze klanten namelijk Residentie Mariëndaal in Velp (Noord-Brabant) zoeken wij een medewerker schoonmaak. Wij zoeken voor 21 uur per week verdeeld over 3 doordeweekse dagen.

Van deze 3 dagen mogen er maximaal 2 aaneengesloten zijn. Je werkt deze dagen van 13.00-20.15 uur of van 14.00-21.15 uur.

Wat ga je doen?

Je werkdag start met het schoonmaken van de inpandige kantoren met het daarbij behorende sanitair. Daarna stoom je door naar de algemene ruimtes van de Residentie.

Je gaat daar aan de slag met de schoonmaak van onder andere de trappenhuizen, het restaurant, het sanitair, de fysio zaal en de kantine.

Het gebouw bestaat uit 5 verdiepingen en op elke verdiepingen zijn materialen en middelen aanwezig. Lekker gemakkelijk dus!

Ben jij onze nieuwe schoonmaak topper?

Werken bij Hago zorg is allesbehalve enkel en alleen werken in de schoonmaak. Het betekent ook een luisterend oor bieden en zorgzaam zijn.

Jij snapt dat er naast het werk ook een praatje met de bewoners gemaakt mag worden. Daarom moet je de Nederlandse taal goed beheersen.

Verder draai jij je handen nergens voor om of het nu gaat om het boenen van de vloeren, de spiegels weer laat glimmen of het sanitair schoon maakt.

Jij doet dit allemaal met een glimlach op je gezicht. Aan het einde van de werkdag gaan jij en je collega’s weer met een fris gevoel naar huis.

Wat bieden wij onze nieuwe medewerker schoonmaak?

 • Je verdient volgens CAO Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf. Dat betekent een uurloon tussen €11,27 en €12,86 vanaf 21 jaar.
 • Een tijdelijke aanstelling met mogelijkheid tot verlenging.
 • Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden om je kennis uit te breiden door middel van opleidingen. Wil jij groeien in het vak? Laat ons dat weten.
 • Is dit de perfecte baan in de schoonmaak voor jou en wil jij een belangrijk deel uitmaken van het leukste schoonmaakbedrijf van Nederland?

  Solliciteer dan snel via onderstaande sollicitatie knop.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier