Spin
Florere
Venlo, Netherlands
5 dagen geleden

Functie

Onze relatie, Van Dorp, is een innovatieve en duurzame technische dienstverlener met o.a. een vestiging in Venlo. Deze vestiging heeft graag versterking van een Projectleider WTB.

Werk jij graag in een klein hecht team, waarbij je je projecten van A-Z onder controle houdt? Sta je voor kwaliteit en langdurige klantrelaties?

Bouw jij graag mee aan de verdere groei van de vestiging en hou je van vrijheid? Dan komen wij graag met jou in contact!

Als (enige) Projectleider WTB op de vestiging ben je hèt aanspreekpunt voor relaties die graag projecten bij je onderbrengen die voortkomen uit renovatie-trajecten.

De relaties zijn vaak al lang aan Van Dorp verbonden en kiezen bewust voor een speler die kwaliteit levert en betrouwbaar is.

Je, vaak multidisciplinaire, projecten (tot 500K) spelen met name in de utiliteit en in de zorg, waarbij je rechtstreeks contact met je opdrachtgever hebt.

Jij vindt het heerlijk om je projecten van A tot Z te begeleiden, waarbij je zelf alles in de hand houdt. Je bezoekt je klant, je maakt offertes, je calculeert en bereidt deels het werk voor, zodat uiteindelijk je collega’s in de buitendienst het kunnen realiseren.

Als spin-in-het-web hou je graag de overview over het grote aantal projecten dat er speelt, zodat de resultaten optimaal zijn en je (meer dan) tevreden klanten houdt.

De vestiging in Venlo is sterk groeiend. Momenteel zijn er ongeveer 15 medewerkers, waarbij het merendeel een rol in de uitvoerende buitendienst bekleedt.

Je overlegt veel met je Technisch Beheer-collega’s en je spart met je Vestigingsleider over o.a. de (commerciële) kansen die je ziet.

Ondersteuning kan komen vanuit de vestigingen van Van Dorp in Helmond of Zevenaar. Je werkgebied is Limburg.

Gewenst functieprofiel Spin-in-het-web Projectleider WTB met groeipotentie Venlo (32-40 uur) - Venlo

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over WTB kennis en hebt affiniteit met Elektrotechniek;
 • Je bent gedreven, klantgericht en je pakt graag je verantwoordelijkheden;
 • Je kan zeer ervaren zijn, maar ook doorgroei vanuit een rol als Werkvoorbereider naar deze functie is passend;
 • Je past in een informele en groeiende organisatie.
 • Bedrijfsprofiel

  Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met 14 vestigingen door heel Nederland en meer dan 1000 medewerkers.

  Techniek is de basis, maar de toegevoegde waarde zit in het verzorgen van de totale technische en facilitaire dienstverlening.

  Zo helpt Van Dorp de doelstellingen van de klant te realiseren : van een gezonde leef-, werk- en leeromgeving tot het laten floreren van de business.

  Van Dorp Venlo is te herkennen aan het prachtige pand waar ruimte is voor de voorziene groei. De 15 medewerkers, die professionals zijn op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch gebied, verzorgen met name het technisch beheer en totaalonderhoud voor relaties in de utiliteit- en zorgsector.

  De kracht van de vestiging zit het hem in het vertrouwen dat zij van haar relaties geniet. Van Dorp gaat en staat voor kwaliteit!

  Arbeidsvoorwaarden Spin-in-het-web Projectleider WTB met groeipotentie Venlo (32-40 uur) - Venlo

  Geboden wordt een aantrekkelijke en veelzijdige functie met een grote mate van zelfstandigheid. Je kunt rekenen op prima arbeidsvoorwaarden.

  Het volgen van een opleiding behoort tot de mogelijkheden evenals een 4-daagse werkweek.

  Word jij enthousiast van deze mooie uitdaging of weet je iemand die hier geknipt voor is? Neem dan contact op met Karin de Waard, telefoonnummer 06 22364187 of mail je C.

  V. naar karin.dewaard florere.nl

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier