Afstuderen bij Cloud
Sogeti
Vianen, NL
3 dagen geleden

Afstuderen bij Cloud!

De laatste loodjes wegen altijd het zwaarst! Wij gaan hier juist een leuke afstudeerperiode van maken! Je komt terecht in een gezellig omgeving waar iedereen vol enthousiasme met zijn passie bezig is.

Je wordt onderdeel van onze Cloud Development & Data divisie. In deze divisie word je onderdeel van de Cloud community Platform, Workspace en Networking.

Met Cloud collega’s die allemaal de drive hebben om voorop te lopen en gave dingen te ontwikkelen. Jij hebt de juiste mensen om je heen om van te leren!

Wie ben jij?

Je zit in je laatste jaar van je HBO of WO opleiding in een technische richting of Informatica. Je bent gedreven en je hebt een passie voor public Cloud / Infrastucture met de focus op Microsoft Azure, AWS, Linux of MS365.

Uiteindelijk wil je ook na je studie daarin doorgroeien. Zoek je zo’n afstudeeropdracht? Dan zit je bij ons aan het juiste adres! Je krijgt de vrijheid om je eigen opdracht vorm te geven.

Wij zorgen dat je hier genoeg input voor krijgt. Met de hulp van inhoudelijke professionals wordt jouw opdracht gefinetuned.

Wat bieden wij? Gedurende jouw afstudeerstage ontvang je zowel persoonlijke-, als inhoudelijke begeleiding. Dit doen wij onder andere door middel van inhoudelijke reviews met stagebegeleiders en feedback van jouw mede afstudeerstudenten.

Zodat jij uiteindelijk zoveel mogelijk handvaten hebt om stage tot een succes te brengen. Daarnaast krijg jij toegang tot onze Sogeti Academie om trainingen en cursussen te volgen, zodat je een voorsprong krijgt op jouw medestudenten in de arbeidsmarkt.

Een ander voordeel van afstuderen bij Sogeti is een mogelijkheid tot een vast contract plus drie weken Ohio in ons Traineeship! Wie wil dat nou niet? Solliciteer snel!

De volgende groep start weer in februari 2021!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier